Tee Jays A/S udvider domicilet i Svenstrup.

Mercoprint og Sicodan Workwear slår kludene sammen

Ros fra Ida Auken til Creative Clubs nye ESG-kodeks -også interessant for promotion branchen.

20000 færre iværksættere på 13 år!

Nu skal det være lettere at være iværksætter. 

Da elefanten fik vokseværk...

Allerede d. 1. september 2022 flyttede de administrative afdelinger ind i de nye kontorer og i januar 2023 fulgte lager- og logistikafdelingerne efter. Det nye lager- og logistikcenter har et grundareal på 52.000 m², hvilket svarer nogenlunde til 69 håndboldbaner eller mere end 14 fodboldbaner med internationale mål...

GXN Business Climate Index, indikator for den økonomiske udvikling i Europas promotionbranche.


Har du en spændende historie om din virksomhed, dine produkter eller medarbejder, vil vi gerne dele den.

Prisvindende Upcycled Bomuldsstrømper fra Kingly 

Kingly kan hjælpe ethvert ansvarsbevidst brand med at spare vigtige ressourcer som vand og energi samt reducere brugen af lossepladsplads og CO2-udledning. Deres upcyclede strømper har vundet Promotional Gift Award 2020 og er for nylig blevet nomineret i kategorien "Bæredygtigt produkt året" til BPMA's Product Awards 2023.


Deres upcyclede strømper har vundet Promotional Gift Award 2020 og er for nylig blevet nomineret i kategorien "Bæredygtigt produkt året" til BPMA's Product Awards 2023.
Ikke mindre end 25.075.314 liter vand blev sparet med 48 bestillinger af Kingly's upcyclede strømper i 2022. Derudover blev der sparet 93.592 kW/t energi, CO2-aftrykket blev minimeret med 38.397 kg, og vi forhindrede, at 4.235 m2 blev til losseplads.
Kingly er blevet anerkendt som det mest bæredygtige firma af Ministeriet for Arbejde og Socialpolitik i Bulgarien. Kingly har modtaget 1. pladsen i kategorien "Økologi" ved de årlige Socially Responsible Strategic Management Awards 2022. Tidligere er vores bæredygtigheds- og innovationsindsats blevet anerkendt med Promotional Gift Awards for vores upcyclede strømper (2020), GOTS-økologiske bomuldsstrømper (2022), bæredygtig tekstilessenser (2022) og vores nyeste kreation - klikbare strømper (2023). Vores upcyclede bomuldsstrømper og GOTS-økologiske bomuldsstrømper var blevet nomineret i kategorien "Bæredygtigt produkt året" ved BPMA's Product Awards 2022-2023.

Skab minder for kommende generationer


Det er, hvad vores VINGA gaver kan gøre. 


Gaver kan være så meget mere end bare "ting". Vi er sikre på, at der er genstande i alles liv, som stadig vækker stærke følelser. Rygsækken, som nogen havde med på sin yndlingsrejse, eller støbejernspanden, som en familie altid lavede pandekager på. Det er stærke minder.

Med VINGA tilbyder vi en række artikler, der kan skabe den slags minder for de kommende generationer. Det kan være en taske, en gryde, badeværelsestekstiler eller noget så simpelt som et brætspil. Vores kollektion beviser også, at det at reducere vores miljøpåvirkning og tilbyde produkter af høj kvalitet går hånd i hånd. På den måde arbejder vi hen imod en mere bæredygtig fremtid, og det er den bedste gave af alle.

Tag dig tid til at gennemse vores VINGA-kollektion, og forestil dig de minder, folk vil skabe med den gave, du vælger.

 

At modtage en gave føles specielt, at give en gave føles fantastisk.


XD Connects / Promotion Line ApS

www.xdconnects.com/da-dk/

denmark@xdconnects.com

f.mathiesen@xdconnects.com

+45 70 23 11 88

5 millioner logotryk om året – skal vi også lave dit?

Som en af Nordens førende B2B leverandører af logotryk på tøj producerer vi årligt over 5 millioner tryk til forhandlere af firma- og sportstøj samt merchandise i tekstil, så vi kender vigtigheden af at levere kvalitetstryk, der holder og står skarpt hele tekstilets levetid.


Den Originale ElastoSoft fra NS System er kundernes foretrukne allround tryk – og med god grund. Den er tynd, blød, slidstærk og ekstrem strækbar og fremstår altid knivskarpt på alt fra arbejdstøj, sportstøj og profilbeklædning. ElastoSoft er både let og hurtig at påvarme.


Vi er dedikeret til vores kunders succes. Med markedsledende teknologi og knowhow tilbyder vi kvalitetstryk med livstidsgaranti. Som troværdig samarbejdspartner sikrer vi dig mest mulig synlighed i længst mulig periode.

Det er god stil.


Kontakt os i dag for mere information.NS System
+45 96 22 10 20
support@nssystem.com
www.nssystem.com

Vi er stolte af at præsenterer

Retulp's Ocean Collection!


Denne Mission Edition-kollektion blev designet i samarbejde med Club Kakatua, og en del af indtægterne går til at opbygge affaldsbarrierer i floderne i Indonesien for at forhindre affald i at ende i havet.


Ocean Collection består af 5 termoflasker i forskellige former og størrelser, så der altid er en, der passer til dit formål.

Udover flaskerne tilbyder denne kollektion 3 køletasker af høj kvalitet, der er perfekte til at holde dine ting kolde, når du er på farten. Alt sammen i en smuk havblå farve.

Den perfekte gave til sommeren!

Både flaskerne og taskerne kan personliggøres med logo og/eller slogan i flere farver.


Med Ocean Collection giver du ikke bare en gave, du hjælper også med at holde vores have rene ved at bidrage til opbygningen af en ny affaldsbarriere!

T +31 6 20 962 440
customize@retulp.nl

 

Vlijtseweg 130, 7317 AK Apeldoorn, Netherlands

Klik på billedet, download vores nye 76 siders katalog.

LUXURY SPORT TEE

Aktivt træningstøj

 

Vores Luxury Sport Tee er udviklet med fokus på komfort, bevægelighed, og funktionalitet, som gør det nemt for dig at leve et aktivt liv i behageligt tøj.


Vores performance tee i luksuskvalitet fremstillet af funktionspolyester med strech.

Det lette, bløde og åndbare stof giver en behagelig pasform.


Denne funktionelle tee er fremstillet af et svedtransporterende materiale, som gør den idel til enhver form for sport.

Kontakt: +45 9817 6777

info@teejays.dk
www.teejays.com/dk/

Mousepad Textile fra CTWO

Med en bagside lavet af naturgummi giver vores musemåtter en maksimal kontaktflade til dit skrivebord uden at miste grebet. 


 • Vores ultra-tætte ikke-vævede stof er specielt designet til nøjagtighed på pixelniveau.
 • Sammen med pudernes høje og tætte tekstilkvalitet glider musen let og uhindret med en naturlig fornemmelse hen over musemåtten.
 • Optimeret til alle typer sensorer.
 • Vi bruger FSC sublimations varmeoverførselspapir, og blækket er vandbaseret.
 • Fremstillet in-House i Malmø, Sverige.

Refloactive præsenterer nye reflekterende gadgets

-der er perfekte til hyppige rejsende - og de er en af de bedste marketinggaver!


Kuffertmærker er uundværlige:

Det er meget vigtigt at mærke dine ejendele korrekt, så de ikke bliver væk.

Refloactive kuffertmærker tilbyder en ekstra fordel:

De er lavet af reflekterende folie, der markerer kufferten og giver den god synlighed under dårlige lysforhold.

Et sådant kuffertmærke er et perfekt promotionprodukt, da det tilbyder masser af plads til at trykke en kundes logo eller tekst. Det er virkelig et grænseoverskridende promotion produkt, der giver unik eksponering for brandet praktisk talt over hele verden. Den lave købspris gør det muligt at lave store kampagner til favorable priser.

Ved at vælge vores reflekterende tilbehør køber du et produkt af højeste kvalitet, lavet af EU-certificeret, 100% PVC-fri folie, der kan tilpasses fuldstændigt og fås i nedbrydelig øko-emballage.

Refloactive LLC,  www.refloactive.com

Rynkowska 2 St, 85-503 Bydgoszcz, Poland 

DET ER PICNICTID

Det blev pludselig sommer, og efterspørgsler på sommergaver til personale samt på produkter til sæsonens mange udendørs events stiger – og ligenu specielt på køletasker og picnic plaider.


DET ER NEW WAVE VERDENSMESTRE I
Vi tilbyder en lang række køletasker af høj kralitet til alle formål. 

 • Høje, lave, brede og smalle
 • Som rygsæk, kurv eller bæretaske 
 • Mange forskellige kvaliteter, farver og udformninger

Picnic-plaiderne følger godt efter og kan matches i både farver, størrelser og kvalitet.

 

For overblikket skyld, har vi samlet alle produkterne i en samlet brochure, som nemt kan downloades her...

Vi har tilføjet en ny kuglepen til vores udvalg af “klimavenner”.


Super Hit Matt Recycled bringer en tidløs klassiker til vores produktserie af stilfulde “klimavenner”. Kuglepennen i det enkle, lineære design og den specielle clipsfremstilles nu af genbrugsmaterialeog fås i 11 farver.


Der anvendes et R-ABS genbrugsmateriale for at producere dette klimaneutrale produkt. Det betyder genanvendelse af rester og affald fra industriel produktion, returvarer og hverdagsprodukter.

Super Hit pennen har en effektiv push-clips mekanisme, der eliminerer behovet for yderligere indvendige mekaniske dele.

Resultat: Pennen består kun af refillen og to plastkomponenter.  Dette reducerer ikke kun energiforbruget under produktion og logistik, men der er også store besparelser på materialeforbruget.
 
I lighed med alle senator® plastkuglepenne er Super Hit Matt Recycled 100 % fremstillet i Tyskland på et produktionsanlæg, der udelukkende forsynes med klimaneutral grøn strøm fra vandkraft. Refillen er ligeledes fremstillet i Tyskland og afprøvet i overensstemmelse med strenge kvalitetskriterier og opfylder høje standarder for kvalitet, holdbarhed og bestanddele.
 
Se vores webside for at finde flere ® “klimavenner” eller kontakt os, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

SENATOR GmbH  |  Bahnhofstraße 57  |  64401 Groß-Bieberau  | Tyskland  |  +49 6162 801-0


Byd velkommen til det nyeste medlem af Neutral-familien: Bøllehatten


Vi synes, du skulle vide, at vi netop har fået en sending af vores nye, og yderst populære, bøllehat på lager.

Vævet af 100% økologisk Fairtrade bomuld og fuldt certificeret efter de højeste etiske, sociale og miljømæssige standarder i verden – ligesom alt andet fra Neutral®.

Skal dine kunder gå solskinnet i møde med en sommerhat med eget print eller broderi?


Neutral.com A/S   Vesterbrogade 149, København V   www.neutral.com   +45 3918 1856   neutral@neutral.com

Gorenler Turkey  |  O. S. B. 1.Kısım R. Tavaslıoğlu Cd. No:2  |  20330 Denizli -TÜRKİYE  |  Phone : +90 258 242 3333  

export6@gorenler.com  |  Web  gorenler.com

 


NYE SKÆREBRÆTTER FRA ORREFORS JERNVERK

Uanset om man er en ivrig amatørkok eller en professionel kok, vil disse skærebrætter gøre køkkenarbejdet lettere og mere effektivt.  De er fremstillet i solidt akacietræ og med et stilrent rundt håndtag med snor til ophæng, er det en flot og praktisk tilføjelse til køkkenet.

Brættet har en praktisk rille i kanten, der opsamler væske, hvilket gør det ideelt til både hakning af grøntsager og servering af grillmad.

 

De kan erhverves enkeltvis eller som en to pak.

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A , 2730 Herlev

Telefon:   +45 4343 7100

Web:  www.newwave.dk

Orrefors Jernverk er ensbetydende med robuste interiørprodukter, der kombinerer kvalitet, funktion og stilrent design.

CAB GENEVE
EKSKLUSIVE COMPUTERTASKER

Du udstråler stil og elegance med
Cab Geneve Computertasken fra Carlo.


Denne eksklusive skindkollektion, fremstillet af voksbehandlet pull-up læder, er ikke kun smuk, den er også praktisk i et klassisk og tidløse design. Cab Geneve Computertasken fås i Sort og Cognac og leveres med 3 års garanti.

Du har også mulighed for at tilføje firmalogo.

Stilfuld Luksus til den aktive forretningsmand: Cab Geneve Herrecomputertaske fra Carlo.

Opgrader din stil med denne eksklusive skindkollektion i klassisk og tidløst design.

Tasken har plads til din 15,6" computer og smarte små lommer til ekstra opbevaring.

Med den komfortable bærehank og medfølgende skulderstrop kan du nemt bære den rundt. Trolleystroppen gør det også nemt at fastgøre den på din trolley.

Vælg mellem de flotte farver Sort og Cognac.

Nyd også den tryghed, der følger med 3 års garanti.

Mulighed for at tilføje dit eget logo. Opgrader din hverdag med stil og funktion!

Luksus og Funktionalitet: Cab Geneve Damecomputertaske fra Carlo

Cab Geneve Damecomputertasken fra Carlo er udstyret med en bekvem udvendig lynlåslomme, der giver nem adgang til dine essentielle ejendele. Hovedrummet rummer en 15,6" computer og små lommer til at organisere dine ejendele.


Komfort er også i fokus. Tasken har en bærehank i læder og medfølger en justerbar skulderstrop med bærestøtte, der gør det behageligt at bære den rundt hele dagen. Hvis du har brug for at rejse med tasken, finder du en praktisk trolleystrop med velcrobånd på taskens bagside til nem fastgørelse på en trolley.
Kontakt Jacob, for mere info på

+45 20692797

Jacob@carlobolaget.dk

Vi har det meste Hi-Vis – du har valget...

 Måske undrer du dig over, hvorfor vi fortæller om HiVis lige NU, hvor det er ”de lyse nætters tid” i Danmark..? Men det gør vi, fordi vi gerne vil være i god tid, så vi kan hjælpe dig med at blive forberedt til den dag, den mørke årstid vender tilbage.

 På vores hjemmeside finder du i øjeblikket tre prøvepakker med Hi-Vis-tøj og tilbehør, som kan hjælpe med at sikre, at bæreren bliver synlig og dermed sikker, også når det bliver mørkere og under dårlige lysforhold.

Her finder du også vores helt nye Guide til Hi-Vis, hvor vi giver vejledning om certificeringer, standarder og retningslinjer for professionel brug af Hi-Vis-beklædning.

Vi har t-shirtsene – du har valget...

 

Hos L-SHOP-TEAM finder du mere end 900 forskellige t-shirts fra mere end 50 mærker, så der er nok at vælge imellem i det brede og varierede sortiment – her er t-shirts til damer og herrer, børn og babyer og alle modeller er designet til at blive efterbehandlet med tryk eller broderi.

Hos L-SHOP-TEAM kan du altid kan finde en passende t-shirt, uanset om du skal bruge den til fritid, sport eller til erhverv, som en del af arbejsdtøjet.

 

T-shirten er for længst blevet allemandseje - den er ganske enket uundværlig.

 

Derudover er den nok det mest alsidige stykke tøj, du kan have i garderoben:
Du finder t-shirts i alverdens modeller - med rund hals, V-hals eller U-hals, med ribkanter, med lange ærmer, 3/4-ærmer, korte ærmer eller helt uden ærmer, som figursyede/slimfit eller løstsiddende, i klassiske farver eller de nyeste trendfarver eller i neon... vi kunne blive ved i en uendelighed...

 

Hos L-SHOP-TEAM finder du T-shirts til enhver aldersgruppe, i enhver størrelse og farve, til enhver stil og enhver lejlighed. Du kan også finde t-shirts af bæredygtige materialer som fx økologisk bomuld eller genanvendt polyester. Du finder en verden af T-shirts og meget-meget andet på: www-l-shop-team.dk

L-Shop-Team Danmark     |     Borupvang 3     |     2750 Ballerup     |     +45 41 11 48 13


ARCTIC HUNTER is a company with a Philosophy.

Vision:

To become a known brand world-wide.

Mission:

Continuous supply of high quality.

Core Value:

Integrity, Enthusiasm, Innovation.


ARCTIC HUNTER produce more than 1,2 mil. backpacks pr. year, subcontractor to many quality brands.

 • SWISS
 • Victorinox
 • David Jones
 • Jeep
 • US. POLO
 • and many more.

OEM branding to end user customers, with customer logo etc.


Contact:

phone +45 2162 3460

mail: mail@arctichunter.dk

SIKKERHEDSSLIPS TIL VAGTER CHAUFFØRER OG KONTROLLØRER.


Her kan du trække på vores store lager af forskellige slips til uniformer, både almindelige modeller og sikkerhedsmodeller.


Sikkerhedsslips til vagter, chauffører, portnere og andre medarbejdere der bruger uniform i det daglige arbejde.

Denne personalegruppe er dog også en gruppe hvis arbejde er mere risikofyldt, og derfor er der i UNIFORM kollektion tænkt SIKKERHED ind i alle produkter. Sikkerheds slips er slips med velcro, slips med knude og elastik, eller det specielle clip on slips. Selvfølgelig skal du også have skulderstropper på. Vores skulderstropper er forberedt til tryk og broderi af logo eller distinktion.

Den lækreste mørke chokolade, med mint-knas. Perfekt til kaffen når du har møder. Eksklusiv chokolade, fint indpakket, med lang holdbarhed. Brug dem som lidt godt til dine kunder, sammen med en god kop Moccadeli kaffe. Du kan få dit logo trykt på papiret - du vælger: folie, papir og farven på dit logo/budskab - og vi klarer resten. Alle har brug for chokolade med logo.

MØRK CHOKOLADE MED MINTCRISP


VORES MEST SOLGTE CAFECHOKOLADE MED DIT EGET LOGO, FRA KUN 5kg / 1000 STK.

MOCCADELI, en del af LOGObrands | tlf: +45 8663 6777 | mobil: +45 4018 2529 | moccadeli@moccadeli.dk