Vinteren banker på og hvis meteorologerne får ret - skal du bruge en masse vinterprodukter

PROMOTION UPDATES 
nyheder og aktuelle produkter til promotionbranchen


Iqoniq Abisko er ny på lager | Unisex Regular Fit Zipper-Hoodie

 

Gør din påvirkning mindre - løft din stil!

 

Vi er glade for at kunne præsentere den seneste tilføjelse til vores tekstilkollektion: Abisko.

Abisko er fremstillet af 100% bomuld og designet til ultimativ komfort og er din nye go-to til afslappet hverdagsbrug. Abisko tilbyder uovertruffen komfort og holdbarhed for alle og bruger kun materialer med lavere påvirkning. Løft din garderobe med dette must-have, der kombinerer mode, kvalitet og funktion.

 

 

- Fremstillet af 100 % bomuld 
50 % genanvendt og 50 % økologisk

- Hætte i dobbelt lag

- YKK lynlås

- Blød børstet fleece på indersiden for ekstra komfort

- Aware™ tracer

- Digitalt produktpas

- OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret

 

Husk at holde øje med denne side, fordi der kommer snart nye lækre tøjprodukter!

Oplev magien bag den nye plastikfolie lavet af... majs

En revolution indenfor reflekterende folier.

Nu kan vi tilbyde dig reflekser lavet af bionedbrydelig Eco Enfren folie i en overlegen kvalitet. 100% FDA-fri og den overholder EN 17353-forordningen.
Ved at vælge Refloactive-produkter kan du få high-end reflekser fremstillet i Polen af økologiske, EU-certificerede førsteklasses materialer.

 

Vi tilbyder også en lang række personaliserede øko-emballager. En af de mest populære er Bio-majsposen, en plastikpose lavet af majskernepolymerer. Enkel og elegant, den fremhæver virkelig din refleks. Fremstillet i overensstemmelse med EN 13432.

 En anden øko-mulighed er Eco-kortet, genbrugspap med dit logo og brugermanualen på. Billig emballage der er både moderne og stilfuld.


Refloactive LLC

Fordonska 40,

85-719 Bydgoszcz, Polen

VAT. PL554 293 26 13

office@refloactive.com


GAVEIDEER TIL JUL


Ho, ho, kvalitets- og originale julegaver fra Klio-Eterna

Julen er tiden for eftertanke og næstekærlighed. Det er den perfekte lejlighed til at vise sin værdsættelse og taknemmelighed over for andre mennesker, både personligt og erhvervsmæssigt.
Men hvordan finder man den rigtige gave?

Det afgørende er den personlige tilknytning. Gaven skal bringe glæde, passe til modtageren og helst følge ham eller hende i lang tid. Med de individuelle gaveideer fra Klio-Eterna tilbyder kan du tilbyde et bredt udvalg for enhver pengepung og smag.

Notesbog Filoflex - En ædel og bæredygtig gave fra 25 stykker
Filoflex er en særlig høj kvalitet og frem for alt bæredygtig notesbog i praktisk A5-format. Denne stilfulde lille bog kan tilpasses individuelt med glans- eller blindprægning og fås allerede fra 25 stykker.

Klio-Eterna Schreibgeräte GmbH & Co KG | Glashüttenweg 7 | 77709 Wolfach | Germany

Tel.: +49 7834 973-200


MyEasyImport:

API der optimerer dine salgsprocesser


Takket være MyEasyImport kan du effektivt forbinde dine marketingværktøjer til de mest komplette og opdaterede salgsfremmende produktdata i Europa.

Vores API er designet til at spare dig tid og energi. Det giver dig adgang til en komplet database over

produkter med al den nødvendige information til at sælge online og nemt integrere dem i din

marketingværktøjer.

Så hvis du leder efter en løsning til at integrere vores produktkataloger i dine løsninger, så se nej

yderligere.

Prøv MyEasyImport nu og opdag, hvordan det kan hjælpe med at booste din virksomhed.

Export Manager European Sourcing 
0033 6 43 50 98 90
magali@europeansourcing.com

www.europeansourcing.com
European Sourcing Site Agropôle, 47931 Agen Cedex 9, France


AI MINI SEMINAR SPECIELT TIL PROMOTION BRANCHEN


Dansk Promotion inviterer til netværksarrangement på Myvendo Fair, når messen lukker den 6. marts fra kl. 17.

Vi mødes i messerestauranten, hvor du vil få mulighed for at høre, hvad AI kommer til at betyde for promotionsbranchen og din forretning.


Vi får en indflyvning til, hvor langt vi er nået med AI-teknologien, hvad er mulighederne, og hvad er begrænsningerne. AI giver helt nye muligheder for at lave lækre produktpræsentationer til langt lavere priser end traditionelle fotosessions.

Du vil vi også se konkrete eksempler på til dette spændende miniseminar.

Baren er åben, og der vil være mulighed for masser af netværk.

TID OG STED:

Christina Christensen, ny adm. direktør hos GRAKOM/Dansk Promotion byder velkommen.

Dato: 6. marts 2024

Tid: kl. 17:00 til 18:30

Sted: Messerestauranten på Myvendo Fair i Odense Congress center.

PROGRAM:

kl: 17:10

- Velkomst v. Christina Christensen, ny adm. direktør hos
GRAKOM/Dansk Promotion


kl: 17:20

- Er generativ AI det nye sort?

Hans Harhoff Andersen fra Inspari.

Hvor stor en omvæltning vil AI blive for vores forretning, og hvad er det specifikt, der gør generativ AI så banebrydende? Og hvad skal man som organisation være opmærksom på i arbejdet med teknologien? Det får vi Hans Harhoff Andersen, som er Data Science & AI Lead hos Inspari til at fortælle os mere om.


kl: 17:50

-Brug af AI genererede billeder i din produktpræsentation

Michael Rying, fra Scenes.

Scenes er Danmarks første bureau, der udelukkende satser på AI-genererede kampagner. Scenes kombinerer de rigtige produktfotos med AI-genererede scener for at skabe et visuelt flot blandet reality-billede, optimeret til kreativ digital markedsføring, sociale medier og annoncering. Michael Rying fra Scenes viser, hvordan arbejdet med AI kan give langt mere spændende produktpræsentationer til en rimeligere pris end med traditionelle kampagner. Se hvilke cases Scenes har arbejdet med  her.


Kl: 18:30

- Tak for idag.


Hvor cool er du til vinter?


Efteråret er over os, og sæsonen for varme huer er i fuld gang. Find den model der passer bedst til dig blandt dobbeltlags strikhuer med eller uden Thinsulate™-for eller huer med dobbeltlag af jersey strik.


Lav dit eget statement med elegante broderier eller slidstærke logotryk med livstidsgaranti. Du bestemmer selv niveauet af coolness.

Kontakt Kundeservice for information om farver, leveringstid og tilbud på dine huer.

  

Hvordan bruger vi AI


GRAKOMs medlemmer er så småt gået i gang med at bruge AI på et eksperimenterende niveau.
Bliv inspireret her til, hvordan I kan komme i gang.

Vi bliver ikke erstattet af kunstig intelligens. Vi bliver erstattet af dem, der bruger kunstig intelligens. Den sætning har lydt flere gange efter, at ChatGPT blev lanceret for et bredt publikum i slutningen af 2022.

Men generative AI, som værktøjet overordnet hedder, kan ikke blot bruges til at skrive tekster via ChatGPT eller lave billeder via Midjourney. AI kan også bruges – og bliver i stigende grad brugt - af virksomheder til at automatisere processer i produktion og logistik.


”Kunstig intelligens kommer til at forandre vores branche,” sagde CEO i NS Systems, Niels Rask, i forbindelse med sit besøg på Global Print Expo tidligere på året.

Han fortsatte:

”Kunstig intelligens kommer til at ændre noget inden for især markedsføring. Det kommer vi i hvert fald til at kigge på. Det kan også være, at vi kan bruge AI til at lave forecast til vores produktion. Der er ingen tvivl om, at vi strategimæssigt skal have kigget nærmere på, hvor vi kan bruge AI.”

Vi har spurgt en række GRAKOM-medlemmer om de er kommet i gang med at kigge på AI:


Hos Jydsk Emblem Fabrik er man nået til et eksperimenterende niveau, og det er primært i forhold til markedsføringen, fortæller direktør Hanne Hørup:

”Vi bruger pt primært ChatGPT og Dall-E. Fx kan vi bruge AI til at søgemaskineoptimere en tekst til vores webshop, eller som inspiration til teksterne på vores site.”

Jydsk Emblem Fabrik har netop ansat en praktikant, som har kendskab til AI bl.a. via hans uddannelse som bachelor i digital konceptudvikling, og som skal arbejde med det i virksomheden for at se, hvad man kan bruge kunstig intelligens til.


Hos iprinting er man lige kommet i gang med at bruge AI og ligesom hos Jydsk Emblem Fabrik bruger man værktøjerne til inspiration, fortæller bogtrykker Tim Skovmand:

”Oftest bruger vi AI som oplæg eller inspiration, hvis vi skal skrive mindre tekster om fx brancher, hvor vi ikke har det store fagkundskab. Indtil nu er vores læring, at man skal faktatjekke alt og være meget kildekritisk, men at det er et super godt supplement i vores arbejdsdag, når vi skriver tekster.”


Innovationsgruppe kigger på mulighederne med AI

Hos All Creative er man begyndt at overveje, hvor man kan få rigtig glæde af kunstig intelligens.

”På de seneste ledermøder er vi begyndt at tale så småt om, hvordan vi med forventet succes kan finde anvendelse for AI. Indtil videre har vi primært brugt AI til kreativ research og procesbeskrivelser,” siger partner Mads Mernild.


Også Jørgen Jensen, indehaver hos DigiGraf erkender -om end modvilligt, at det er den vej det går:
”Vi er ikke begyndt at bruge det endnu. Jeg er modstander af det, men jeg ved godt, at vi bliver nødt til at tænke den vej.”


Hos Effection er man også så småt begyndt at kigge på de nye muligheder, siger CEO René Rafn Hansen:
”Det er ikke så konkret endnu, hvad vi kommer til at bruge AI til, men vores innovationsgruppe arbejder med det og skal præsentere et oplæg for ledergruppen her i efteråret.”

Skrevet af:

Pia Osbæck, GRAKOM

+45 2427 3238

po@grakom.dk


Hold fast i julemagien med Kinly´s festlige tilbud

Kingly er begejstrede for at afsløre en verden af julemagi og kreativitet. Der er ingen bedre måde at sprede juleglæde på end med tilpassede sokker prydet med sæsonbestemte motiver og dit firmas logo.

De er praktiske, behagelige og findes i sjove designs. I år introducerer Kingly en metallisk garn kaldet Lurex for at få dine Classic Crew Socks til at gnistre, og neon garn for at tilføje glans til snedriver og klokker på Classic Crew Thermal Socks.

Dine specialdesignede sokker kan præsenteres som charmerende juleornamenter i gennemsigtige kugler med personaliseret julekort. Kingly's adventskalender er også en fantastisk emballagemulighed, der indeholder en dejlig trio af personlige sokker.

Til denne juletid kan du give dine kunder et fantastisk juleprodukt – den T-shirt i facon som juletræer. De tilføjer øjeblikkelig julemagi til dine festligheder. Vælg vores GOTS-økologiske bomuldsvarer og skab iøjnefaldende designs med bæredygtige farver.

Udløs den festlige magi – kontakt os og lad dit brand funkle

Besøg vores hjemmeside wearekingly.com og se alle vores brede udvalg af reklameprodukter der kan tilpasses og designes til efter dine kunders ønsker.


Vinteren kommer!

Design-iskraberen "2K" er lavet af to komponenter med en bred skrabe kant og isbryder pigge er en særligt stabil og elegant iskraber til daglig brug og fås i forskellige farvekombinationer.

Den generøse reklameplads tilbyder forskellige muligheder for reklameplacering.


2K-varianten med indbygget messingklinge (kun til glas) med sin brede skrabe kant kan også bruges som f.eks. en klistermærkeskraber.
Sidst men ikke mindst er 2K også tilgængelig som en øko-variant fremstillet med bæredygtig produktion og bæredygtig effekt.
Produktionen foregår "Made in Germany" med hjælp fra sociale institutioner.
Fra parkeringsskiver til siddepuder, vinkende hænder, svømmeartikler, fanprodukter til kontorartikler tilbyder Promowolsch et bredt udvalg af nyttige produkter til mange forskellige industrier, brancher og servicevirksomheder.


Promowolsch GmbH & Co. KG , Grüner Weg 25 , D-59590 Geseke , www.promowolsch.de , www.foamworld.promowolsch.de

info@promowolsch.deNye regler om registrering af arbejdstid


Brancheforeningen Dansk Promotion / GRAKOM inviterer til webinar om de nye regler for arbejdstidsregistrering, baseret på et lovforslag fremsat for Folketinget den 8. november 2023.

Ved vedtagelse af loven pålægges virksomheder at implementere et arbejdstidsregistreringssystem, der kan måle individuelle medarbejderes arbejdstid.

Baggrunden for dette lovforslag er EU-domstolens afgørelse den 14. maj 2019 (Deutsche Bank). Afgørelsen fastslår, at medlemsstaterne er forpligtede til at sikre, at arbejdsgivere benytter et tidsregistreringssystem, der objektivt og pålideligt registrerer den daglige arbejdstid for hver enkelt medarbejder.

I lyset af denne afgørelse nedsatte beskæftigelsesministeriet i 2020 et arbejdsudvalg med det formål at undersøge relevante muligheder for at implementere EU-domstolens praksis i dansk lovgivning.

Deltag i vores kommende webinar om de nye regler for arbejdstidsregistrering, baseret på et lovforslag fremsat for Folketinget den 8. november 2023. Ved vedtagelse af loven pålægges virksomheder at implementere et arbejdstidsregistreringssystem, der kan måle individuelle medarbejderes arbejdstid.


En vigtig del af lovforslaget er muligheden for at undtage visse medarbejdere, kaldet "selvtilrettelæggere," fra bestemte regler, herunder pauser, 48-timers arbejdsuge og natarbejde. Undtagelsen gælder, når arbejdstiden ikke kan måles på forhånd, eller når medarbejderne selv kan fastsætte deres arbejdstid, især hvis de træffer selvstændige beslutninger eller har ledelsesmæssige funktioner. Hvis en medarbejder er undtaget, er der ingen forpligtelse til at registrere arbejdstiden, forudsat at det tydeligt fremgår af ansættelseskontrakten.

Lovforslaget er dog ikke specifikt om, hvornår en medarbejder betragtes som selvtilrettelægger, og det vil blive vurderet individuelt baseret på konkrete omstændigheder.

Yderligere introducerer lovforslaget en "opt-out" mulighed for overenskomstdækkede medarbejdere, der udfører samfundskritiske arbejdsfunktioner på rådighedsvagter. Dette giver mulighed for at fravige den nuværende 48-timers ugentlige arbejdstidsgrænse, forudsat at de mest repræsentative arbejdsmarkedsparter er enige, og individuelle aftaler kan indgås i overenskomsten. Medarbejdere har dog ret til at tilbagekalde deres samtykke med rimeligt varsel, hvis de har indgået individuelle aftaler om at overskride denne grænse.

Loven forventes at træde i kraft den 1. juli 2024. Vi ser frem til at dele yderligere indsigt under vores webinar.

Udover gennemgangen af det nye lovforslag vil arbejdsmiljølovens regler om arbejdstid blive gennemgået.


Der vil selvfølgelig også være tid til at stille spørgsmål i chatten undervejs.


Målgruppe: Virksomhedsindehavere, ledere, personaleansvarlige og lønningsbogholdere.

Oplægsholdere: Advokaterne Niels Johannesen & Peter Balle


Webinaret afholdes 28. november kl. 9:00 til 9:30

Pris: Gratis for medlemmer, ikke medlemmer kr.: 500,-

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud to hverdage før.

Tilmeldingsfrist: 27. november 2023


Du kan få mere info:

Charlotte F. Grønnegaard / GRAKOM

+ 45 24 47 69 97

cg@grakom.dk

Kuffertserien fås i tre størrelser og flere farver.

Husk at vi altid hjælper med branding løsninger på vores produkter.Kontakt Jonas, for mere info på +46 7055 66180

JONAS@CARLOBOLAGET.SE

Cab Kopenhamn kuffertserien fra Carlo er et godt sted at starte.

REJS MED CARLO HELE ÅRET

 

WINTER WEEKS 2023

 

Den søde juletid vinker forude og det samme gør L-SHOP-TEAM’s Winter Weeks.

 

Kom i Julestemning med dit L-SHOP-TEAM - I forbindelse med Winter Weeks sender vi en adventskalender til alle kunder. Adventskalenderen har (selvfølgelig) låger, der gemmer på en bred vifte af tilbud og rabatter: Uden at røbe for meget, kan vi godt afsløre, at vores søde kunder f.eks. kan se frem til specialpriser på juleprøvesæt, iskolde rabatter og rabat på forsendelsesomkostningerne.

 

Udover adventskalenderen, har L-SHOP-TEAMs kunder mulighed for at deltage i julekonkurrencen om rabatkuponer til webshoppen…

 

Vi sætter gang i juleløjerne i webshoppen fra mandag d. 27. november på www.l-shop-team.dk

 

 


L-Shop-Team Danmark     |     Borupvang 3     |     2750 Ballerup     |     +45 41 11 48 13


Fra hvilken kop drak du i dag?

Sandsynligvis fra en porcelænskop. Hver dag holder vi den i vores hænder, bringer den tæt på os, og drikker af den. Hvis den er godt lavet og passer perfekt i hånden, bliver den hurtigt din yndlingskop. Og hver gang du bruger denne kop, som din forretningspartner engang gav dig, vil du huske den kontakt.

Lad os sammen skabe denne yndlingskop. Med alle de muligheder, som SND PorzellanManufaktur har til rådighed for dig. Vi vil med glæde lave nogle kreative, individuelle visualiseringer med dine kunders logo, uforpligtende og gratis.


Vi ser frem til at høre fra dig!

Tag en klassiker over skulderen!

 

En af de mest solgte Fairtrade-certificerede muleposer af økologisk bomuld på markedet.

Produceret ansvarligt og bæredygtigt på grøn strøm og uden brug af pesticider og farlige kemikalier.


Fuldt certificeret efter de højeste etiske, sociale og miljømæssige standarder i verden.

Revolutionerende da den kom – en ægte klassiker i dag! 


Neutral.com A/S   Vesterbrogade 149, København V   www.neutral.com   +45 3918 1856   neutral@neutral.comSagaforms outdoor serie - Dorris

En emaljeserie med krus, skåle og tallerkener - og nu også to pander i to størrelser.En serie, som er perfekt at bruge under åben himmel, hvor maden indtages ude og foran bålet.

De to pander er utrolig robuste og kan modstå varme, uanset om det er over bål, i ovnen eller på et komfur.

Serien findes i tre farvenuancer:

Skovgrøn, beige og sort - alle med et diskret “stænk” mønster.

 

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A , 2730 Herlev

Telefon:   +45 4343 7100

Web:  www.newwave.dkLED MegaBeam HeadLight Swipe

Genopladelig højteknologisk pandelampe med 120 lumen/3 watt chip LED-lys og 350 lumen/5 watt COB-lysstrimmel - perfekt til at holde hænderne fri til arbejdet.

Innovativ fejende bevægelsessensor tænder og slukker lyset med en simpel håndbevægelse. COB- og LED-lamperne har 2 lystilstande 100%, 50% og blinkende funktion. Ekstra sikkerhed gennem en refleksrem, der er syet på bagsiden af ​​pandebåndet. Miljøvenlig gennem et genopladeligt 1200 mAh lithium polymer batteri.

 

Kontakt: Morten Sørensen  morten@ctwo.dk  Mobil: + 45 40980507

Promotional products for everyone


Whether fly swatters, bottle openers or table tennis balls - anyone looking for practical promotional items made of plastic is guaranteed to find the right product at Promowolsch

 

- The customer factory Wolfgang Schmidt - suitable for every season. The company, based in Geseke-Germany, offers a wide selection of promotional items Made in Germany as well as Made in EU for all occasions, even custom-made products are possible.

What all articles have in common: large advertising spaces that immediately catch everyone's eye, attractive fashion colours that do not even stop at translucent frosted designs as well as short delivery times due to local production. Likewise, the majority of the versatile advertising ambassadors are made of robust and durable plastic - so a long service life and thus a long-term advertising effect are guaranteed.

From ice scrapers to parking discs, seat cushions, waving hands, swimming articles, fan products and office articles, the Westphalian think tank offers a wide range of useful products for many different industries, sectors and service providers.


Promowolsch GmbH & Co. KG , Grüner Weg 25 , D-59590 Geseke , www.promowolsch.de , info@promowolsch.deKender du vores kataloger?


Ved du at vi har 3 online kataloger som du kan bruge i dit daglige arbejde?

Klik på katalogerne og se hvad vi kan hjælpe dig med. Når du har åbnet katalogerne kan du downloade dem som pdf.


LOGObrands

+45 8663 8777 / +45 4018 2529


VORES NYE OUTERWEAR KATALOG

Med velkendte favoritter og nye styles

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye Outerwear Katalog for 2023/24! Vi giver dig det bedste inden for funktionalitet, stil og komfort, og i år har vi udvidet vores populære All Weather og Mountain Fleece serier med nye jakker og forberede detaljer. Du finder alle vores favoritter, velkendte klassiker og de nye styles i kataloget.


Kontakt: +45 9817 6777

info@teejays.dk
www.teejays.com/dk/

Prisbelønnet design - Senator Evoxx Polished Recycled


Kuglepennen Evoxx Recycled fra senator® fik tildelt den internationale pris Green Good Design Award 2022 af ”The European Centre of Architecture Art Design and Urban Studies og The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design”.


Senator Evoxx Recycled kuglepennen er et klimaneutralt produkt hvis synlige dele er fremstillet af genbrugsmateriale. Senator bruger en ABS-recompound, der består af 95 % genbrugsmateriale, som er rester og affald fra industriel produktion, returvarer og hverdagsprodukter som her bliver genanvendt.

En stor, lige clip giver tilstrækkelig med plads til flerfarvede reklametryk. Dit reklamebudskab kan også trykkes hele vejen rundt på pennekroppen. Senator Evoxx er særdeles behagelig at skrive med takket være den ergonomisk formede grebzone.


Derudover er Evoxx designet med særligt henblik på ekstra lang levetid i mange henseender:

Selve produktet er ikke blot fremstillet på virksomhedens egen fabrik i Tyskland, så kommer refillen også fra intern produktion med en kapacitet på 5000 meters skrift. Når blækpatronen er tom, tilbyder Senator en gratis refill online via portalen refills.senator.com. Dette forlænger Evoxx kuglepennenes levetid og beskytter miljøet.

 

Senator  |  Hanzestraat 21  |  7622 AX Borne  |  the Netherlands   |  +31 742 657 000


OBS:
For at kunne købe prøvesættet og/eller få adgang til L-SHOP-TEAMs downloadservice skal du være oprettet som kunde og logget ind på din profil.

 

printwear® – basic bags for your (Christmas)design


Lige nu du finde et prøvesæt med 5 artikler
fra printwear® til kun DKK 39,00

 

printwear® har et kæmpestort og alsidigt udvalg af klassiske muleposer, indkøbsnet, reklametasker, gymbags og meget andet (f.eks. flag og sikkerhedsveste). Sortimentet byder på alt fra Fairtrade-certificerede, økologiske bomuldsposer og farverige tasker, til trendy oversize-poser og genanvendelige indkøbsnet.
Den søde juletid med al dens (over)forbrug er en kærkommen anledning til at tænke grønt og genanvendeligt. Så hvad med at tilbyde dine kunder basic tasker og poser, som alternativ til brug-og-smid-væk-gavepapir. Efter jul kan artiklerne blive nogle gode blikfang på shoppingturen, på kontoret, på messer eller til sport.

 

I prøvesættet finder du 5 af de mest populære artikler og du kan frit vælge farve på hver model. Prøvesættet leveres med en brochure med eksempler på finish – blot til inspiration. Du finder prøvesættet her:  printwear®  prøvesæt*

Kan du lide de viste eksempler på finish? Du kan downloade motiverne i L-SHOP-TEAM’s download service - og der er mange flere. Find dem her: L-SHOP-TEAM's downloadservice*L-Shop-Team Danmark     |     Borupvang 3     |     2750 Ballerup     |     +45 41 11 48 13LAV DIT EGET BRAND/DESIGN!

Vi kan nu tilbyde en løsning direkte fra lager.

En løsning, hvor tøjet i højere grad er helt neutralt og uden de normale etiketter fra producenten i nakken.

Ordrene køres som en specialproduktion direkte på fabrikken og uden krav om høje antal

 Serien indeholder 4 basismodeller i flere farver:  T-shirt, sweatshirt, hoody med og uden lynlås.

PRODUKTER UDEN NAKKELABEL = HØJ GRAD AF SPECIALDESIGN OG UDEN HØJE ANTAL

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A    2730 Herlev

Telefon: +45 4343 7100

Web: www.newwave.dk