SIDSTE UDKALD FOR EM-PRODUKTER


Oplev nye produkter på Efterårets Hyggeligste VIP-tour med Myvendo Fair

Med efterårets hyggelige VIP-tour, introducerer Myvendo Fair en ny måde at se nyheder på, få inspiration og især at mødes med kolleger i promotionbranchen.

Dette unikke event byder på to dage hvor forhandlere mødes med udvalgte leverandører og få indblik i de nyeste produkter i en hyggelig og indbydende efterårsstemning. Vi inviterer alle forhandlere til at deltage i to eksklusive events, som finder sted ved Roskilde, i Slots Laden på Ledreborg Slot, og i Brande, i den flotte ”Remisen”

På Ledreborg slot kan du mødes med leverandørerne onsdag d. 4. september 2024, fra 10:00 - 16:00.

I Remisen i Brande ses vi torsdag d. 5. september 2024 Kl. 10:00 - 16:00.


Som noget helt nyt får forhandlere af reklamegaver mulighed for at invitere deres kunder med til disse hyggelieg promotiondage.

Forhandlere opfordres til at invitere deres udvalgte kunder som gæster, hvilket giver dem en unik mulighed for at få et førstehåndsindblik i de løsninger, som leverandørerne tilbyder. Gæsterne vil modtage let genkendelige navneskilte, der kun viser gæstens navn og tydeligt angiver, hvilken forhandler de tilhører.

Nyd dagen sammen med dine leverandører og få:

 • Gratis adgang.
 • En let frokost.
 • Kaffe, te og vand hele dagen.
 • En unik mulighed for tæt dialog og kontakt med leverandører.
 • Du er velkommen til at inviterer dine kunder og give dem et indblik i de produkter, du kan levere.


Du kan forbooke dine gratis billetter på knappen nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende dag på Ledreborg Slot ved Roskilde og i Remisen i Brande.

Print direkte på dit eget merchandise


Forestil dig at kunne personalisere dine produkter direkte i din butik eller værksted. Men kan du virkelig selv printe på kuglepenne, USB-stik, bøger og elektronik?

Ja, en Roland BD-8 er det perfekte sted at starte! Denne desktop UV flatbed printer er perfekt til små virksomheder, butikker og institutioner, som selv vil lave unikke print.

UV-print er tørt direkte efter print, og giver levende farver, og detaljerede tekster, uanset om du printer på plast, papir, læder, træ, glas eller metal.

 

BD-8 kan printe på objekter op til 240 mm i bredden, 178 mm i længden og 102 mm i tykkelsen med en opløsning på op til 1440 dpi. Med en kompakt størrelse på 768 mm × 586 mm × 580 mm er den ikke større end den kan stå på et skrivebord.

 

Printprogrammet VersaWorks 6 følger gratis med, og er let at bruge uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring med print.

 

Vælg BD-8 for dens høje pålidelighed, lave vedligeholdelse og de næsten uendelige muligheder for hvad du kan rute på. Hos vikiallo er vi eksperter i UV-print og klar til at svare på alle dine spørgsmål!


Premium sneakers, fully customisable produceret i Spanien med bæredygtige materialer.

iDSNEAKERS, en eksklusiv producent af high-end customized sneakers til reklameartikler, har på de seneste promotionmesser, præsenteret nye modeller, alle produceret af veganske- og genbrugsmaterialer.

Mærket, der har vundet priser i Tyskland, Frankrig og Barcelona, understreger sin bæredygtige forretningsmodel, ved kun at producere til ordre. Der produceres intet til lager, og det er det vigtigste parameter, for at minimere spild og overproduktion.


De nye modeller inkluderer sko lavet af vegansk læder, SEQUAL-certificeret genbrugstekstil fra havplast og økologisk bomuld. Designet i Barcelona og håndlavet i Spanien, kan disse sko tilpasses med logo, og er kendetegnet ved deres høje kvalitet og miljømæssige produktion.


iDSNEAKERS, en pioner med 3 generationer i skobranchen, er til stede i mere end 30 lande og har arbejdet med mærker som McDonald's, Honda, Sony, Twitter og Google. Deres bæredygtige forretningsmodel undgår overproduktion og reducerer miljøpåvirkningen, hvilket sikrer, at hvert projekt er unikt.


Med et designteam i verdensklasse skaber iDSNEAKERS holdbare og komfortable sneakers inspireret af ikoniske modeller.


For mere information:

Kontakt:

hola@idsneakers.com

Telefon: +34 93 609 71 07 / +34 696 500 199

Premium sneakers, fuld designfrihed, "made in Spain" og et bæredygtige koncept.

De mest miljøvenlige Sneakers!

iDSNEAKERS præsenterer nye modeller med veganske- og genbrugsmaterialer, hvilket sammen med deres forretningsmodel, der kun produceres efter ordre, det gør virksomheden til en fuldstændig bæredygtig producent.

HVOR FINDER DU ALLE BRANDS?


-BARE SPØG L-SHOP-TEAM DANMARK


L-Shop-Team Danmark   |   Borupvang 3   |   2750 Ballerup   |   +45 41 11 48 13

“Yehaa!” lyder det fra Mona Juul om Den Danske Reklameskoles genopståen

Også Nicolai Stahl, Thomas Hoffman,Christine Smith og Claus Lembourn forklarer her med ord og deres egen historie,værdien af at uddanne sig kreativt.

Visuel identitet og logo er skabt af Tobias Røder.

Mona Juul,, tidligere elev på Den Danske Reklameskole og nuværende leder af Det Konservative Folkeparti


”10 års erfaring på rekordtid”, ”et kreativt netværk, der er guld værd”, og så handler kreativitet ikke om at finde på, men om at finde ind. Tilsat bl.a.håndværket samt en stak sandheder. 

Det er nogle af ordene fra en partiformand, to kreative ikoner fra den første reklameskole, en kreativ komet og en tidligere rektor.

Anledningen er, at Den Danske Reklameskole genopstår. Selve nyheden kom ud for en uges tid siden, men perspektivet – både det historiske og det aktuelle – fortjener de førnævnte ord. 

Den Danske Reklameskole lukkede for 20 år siden efter 16 års stærkt respekteret virke. DRBB – i dag KreaKom – stod bag.


I dag er det Idé & Koncept (tidl.Reklamelinjen), Tekstlinjen, ADlinjen og Contentlinjen, som samles under DenDanske Reklameskole. 

Pia Osbæck

Bureaubizz, en del af GRAKOM

+ 45 24 27 32 38  |  po@grakom.dk

WE CARE

Hos TEE JAYS tager vi vores ansvar som tekstilproducent alvorligt. Vi erkender det ansvar, vi har over for vores planet og kommende generationer, og derfor er vi forpligtede til at fremme positive ændringer og tilskynde til en mere ansvarlig tilgang til tøjproduktion. Vores mission er at levere tøj af førsteklasses kvalitet, der ikke kun opfylder, men overstiger forventningerne.


Ansvarlighed er en integreret del af vores DNA, og det afspejles i hver eneste fase af vores processer og i hvert enkelt produkt, der bærer vores navn.

 

I 2021 blev TEE JAYS stolte medlemmer af Better Cotton.

Og selvfølgelig er hvert produkt omfattet af STANDARD 100 OEKO-TEX ®. Vores Code of Conduct er baseret på FN’s Global Compact’s 10 principper, som bygger på internationalt vedtagne erklæringer og konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og bekæmpelse af korruption.

 

Vi tror på, at det bedste skridt mod ansvarlighed er at skabe produkter af høj kvalitet, som er designet til at holde længe og kan genbruges igen og igen.

Hos TEE JAYS er vores fokus netop på at producere holdbare og tidløse stykker, der passer til enhver lejlighed.

 

Besøg vores nye website "We care" for at lære mere om vores bæredygtige initiativer og hvordan vi arbejder for at gøre en positiv forskel. Vi er dedikerede til at fortsætte med at forbedre og innovere for en bedre fremtid.


Kontakt: +45 9817 6777         www.teejays.com/dk/           info@teejays.dk

Specielt for promotionbranchen:

Lær hvordan AI kan bringe din forretning i front.

Bliv en del af fremtidens teknologi med AI. 

I takt med den hastige teknologiske udvikling bliver anvendelsen af kunstig intelligens (AI) en uundgåelig del af fremtiden.

For at sikre, at medarbejdere i reklamegavebranchen er på forkant med denne udvikling, planlægger Promotion Creator at tilbyde en eksklusiv kursusdag dedikeret til AI's potentiale, kun for medarbejdere der arbejder med promotion produkter.

Dette kursus skal give dybdegående indsigt i, hvordan AI kan anvendes til både tekst- og billedgenerering. Deltagelse skal styrke jeres kreative og operationelle processer, så I kan udnytte de nyeste teknologier til at forbedre jeres forretning.


Men hvad gør en AI kursusdag helt optimal for dig. Det ved vi faktisk ikke, så vi har selv spurgt AI om hvad en kursusdag skal indeholde, og svaret var:

Spørg dem der skal deltage 😊

Hvis du synes en AI dag er interessant, så må du meget gerne bruge 5-10 minutter på at besvare vores spørgeskema, så vi sikrer os, at kurset er relevant og opfylder dine behov. Vi vil gerne høre om dine tanker og ideer og har oprettet en kort survey, hvor du kan give din feedback om, hvad du gerne vil lære og hvilke aspekter af AI, du finder mest interessante.

 

Ved at besvare disse spørgsmål hjælper du os med at skræddersy kursusdagen, så den bliver så relevant og givende som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og til at skabe en inspirerende kursusdag sammen.

I USA hjælper promotion forhandlerne influencere med at finde de rette merchandise produkter.


Havde fornøjelsen af at tilbringe en aften i Stockholm, sammen med Dale Denham fra PPAI. En del af snakken handlede naturligvis om Stockholm og Sverige, men mest af alt om profilbranchen i USA.

Især ét emne var særdeles interessant; INFLUENCERS.

Hvor digitale influencere end er, så er det analoge produkter de markedsfører, direkte eller indirekte, og mange af dem har også deres egne merchandise produkter, som de sælger.

I USA har promotion forhandlerne opdyrket dette marked og hjælper influencere med at finde de rette merchandise produkter.


Et meget godt eksempel er en kendt influencer, som har specialiseret sig i at rejse i Europa. Til denne influencer havde man lavet T-shirts af rigtig høj kvalitet - ikke en 2-dollar T-shirts, men virkelig god kvalitet med print i samme høje kvalitet, af berømte hoteller i Europa som Ritz, Savoy osv.

Et begrænset oplag på 1000 t-shirts blev på mindre end en måned, solgt for 300$ stykket, ca. kr. 2100,-.

En forhandler var på en eller anden måde involveret i handlen, hvordan fremgår ikke, og heller ikke hvordan fortjenesten blev fordelt, men begge parter skulle have været mere end tilfredse og arbejder nu på nye projekter.


Det er helt klart, at der ligger et kæmpe marked også herhjemme. I samarbejdet med influenceres er målet at markedsføre dem selv, og dermed øge deres antal af følgere.


Rigtig god forretning og et godt eksempel på nytænkning og kreativitet. Slutkunden er måske ikke altid den, vi tror!


Nyt fra USA,

Kjell Harbom

Tasker kan customizes med kundebranding og indpakning.

CONDA producerer i eget regi ARCTIC DESIGN en serie skindtasker produceres bæredygtigt og økologisk.


CONDA producerer og markedsfører tasker og trolleys i forskellige design og modeller.

Vi repræsenterer også ARCTIC HUNTER som er et meget betydeligt firma i Fjernøsten, specialiseret i rygsække og sportstasker. Taskerne produceres i meget høj kvalitet, mange tasker er i vandtætte materialer og vandtætte lynlåse.

Fabrikken brander tasker med kundelogo v/ 100 stk. Mange designs lagerføres i Fjernøsten, og kan hjemtages på kort tid.

 

CONDA Supply. c/o Stabrand; Skagerakvej 8, 2150 Frihavnen

Bliv vores partner i Danmark!


Vi søger nu en partner, som vil være med til at udvikle vores virksomhed i Danmark.

En gylden mulighed for at arbejde som grossist inden for produktmedier med et bredt og stærkt sortiment.

 

MEC har været i branchen siden 1985, tidligere under navnet KEBACK, med både specialfremstilling, handel og lagerførte produkter. Sortimentet er bredt, og vi har solid erfaring med produktion efter kundens ønsker.

Vi er ekstra stærke på expoprodukter, handel, reflekser og certificerede produkter fra lager. På www.mecprofil.se finder du en del af sortimentet, og vi fortæller gerne mere om, hvordan vi arbejder. I øjeblikket er vi repræsenteret i Sverige, Finland, Norge, Litauen og Kina.

Hvis du føler, at du vil drive dette efter danske forudsætninger, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt venligst direktør Evert Grahn

evert.grahn@mec-holding.se

Telefon +46 35 16 27 00,

MEC Profil, Box 7108, SE-300 07 Halmstad, Sverige.

IEAC, European Association Cooperative, består af Europæiske brancheforeninger, og de mødes en gang om året, denne gang i Stockholm, hvor bestyrelsen har konstitueret sig.


Mødet i Stockholm er det andet møde siden forskellige repræsentanter i 2023 mødtes i Hamborg hvor der var enighed om at oprette EAC. At det blev Stockholm skyldtes, at vi svenske repræsentanter ville vise den unikke trappeopgang på Barnhusgatan 16, som er unik for Europa, med undtagelse af Oslo med sin Villa Gabel. I én og samme trappeopgang finder man omkring 50 leverandører med permanente udstillinger som er åbne for forhandlere med eller uden selskab af slutkunder


Nyt fra Stockholm

Kjell Harbom

 

I øvrigt deltog brancheforeninger fra Spanien, Polen, USA, Frankrig, Holland, Belgien, Schweiz og Tyskland. Østrig og Italien havde meldt afbud.


Arbejdet med dannelsen af EAC går fremad, om end noget langsomt for en som undertegnede og lidt hurtigere for andre. EAC har nu konstitueret sig og valgt en bestyrelse. Tyskland har to pladser, formand og en bestyrelsesplads, øvrige pladser blev besat af Spanien og Østrig. Til bestyrelsen blev der også valgt et rådgivende udvalg, hvor Sverige har to pladser, Polen og Holland har de øvrige to pladser.


En stor del af mødet blev brugt på forskellige specialgrupper (Task forces).

 • Bæredygtighed håndteres af Sverige med Kjell Harbom som ansvarlig.
 • Kontakt til EU, håndteres af Belgien
 • Messer, håndteres af Tyskland
 • Undersøgelser mv., håndteres af Frankrig
 • Lovgivning, håndteres af Østrig
 • Digitalisering, håndteres af Schweiz.

Alt i alt blev det et vellykket møde.


På gåturen fra Hotel Amaranten helt frem til Barnhusgatan nød vi det smukke Stockholmsvejr. Besøget på Barnhusgatan blev afsluttet med en meget værdsat tale af Björn Eriksson XD, som repræsenterede leverandørerne på Barnhusgatan.

POWERBANK MED Built-in cables


En powerbank, hvor du altid har opladningskablet med dig, selv når du er på farten. De indbyggede kabler sikrer, at du altid kan oplade din mobiltelefon.

En powerbank, hvor du altid har opladningskablet med dig, selv når du er på farten. De indbyggede kabler sikrer, at du altid kan oplade din mobiltelefon. Med Lightning-kabel, Type C-kabel og USB-kabel har du altid adgang til at oplade den mobil, der har brug for det. Med det indbyggede batteri på 10.000mAh klarer du dig uden en stikkontakt under rejsen. Med logoet oplyst med LED-lys gør du nemt reklame for dit firma eller brand.

R-ABS-materialet, som powerbanken er fremstillet af, er også GRS-certificeret for fuld sporbarhed til producenten.

 

Model: R-ABS LED Built-in cables PD Powerbank 10.000mAh


Kontakt os for yderligere information og priser.

Morten Sørensen

Mobil: +45 40 98 05 07

Mail: morten@ctwo.dk

 

www.usb.nu

Sig goddag til
Annika Segerud.

Ny Key Account Manager for Norden
Fra den 1. juli 2024 annoncerer Senator GmbH udnævnelsen af Annika Segerud som ny Key Account Manager for Skandinavien og Finland.

 

Annika Segerud har mere end 20 års erfaring inden for salg og 14 år i promotionsbranchen. Annika bor i Sverige og vil arbejde på vegne af Senators tyske hovedkvarter.


Judith Fröhlich, Managing Director Sales and Marketing hos Senator GmbH, siger: "Vi er begejstrede for at byde Annika Segerud velkommen til vores team. Hendes kompetencer inden for branchen vil gavne hele gruppen og hjælpe med at intensivere vores aktiviteter på det skandinaviske marked".


Senator GmbH, som er grundlagt i 1920, har over hundrede års historie og lang erfaring inden for produktion og tryk i deres egne faciliteter, og er en af de førende producenter af promotion penne og krus, med base i Tyskland. 


For mere information:

Senator GmbH | Bahnhofstraße 57 | 64401 Groß-Bieberau


Nina Martin | +49 06162 801-2686 | nmartin@senator.com |

www.senator.com

OVERSIZE


Neutral.com A/S   Vesterbrogade 149, København V   www.neutral.com   +45 3918 1856   neutral@neutral.com • Tiger Cotton Oversize Collection
 • Oversize og Labelfree produkter
 • T-shirts
 • Sweatshirts
 • Hoodies
 • Shorts
 • 11 farver

Økologisk produceret under ordentlige forhold – fri for skadelig kemi og pesticider. Premium kvalitet, design og komfort. Certificeret efter de højeste etiske, sociale og miljømæssige standarder i verden.

Køber du Tiger Cotton, så støtter du konvertering til økologisk bomuldsdyrkning.

AMENO SLIPS OG TØRKLÆDER TIL FIRMATØJ OG UNIFORMER - SE DEN NYE WEBSHOP

Se vores nye og lettere tilgængelige webshop

Nu ligger alle vores AMENO slips og tørklæder i en helt ny webshop, hvor du hurtigt kan sortere efter forskellige kategorier af slips og tørklæder. Søger du et bestemt produkt bruger du bare søgefeltet.


Som forhandler behøver du ikke et log-in. Siden fungerer  som en bestillings/reservationsside, og du oplyser bare dit firmanavn og leverings adresse, så får du en ordrebekræftelse med dine forhandlerpriser, direkte fra logobrands.

 

Du finder også hele vores UNIFORM program på ameno.dk

Hos LOGObrands har vi nok det bedste uniformsprogram du kan tænke dig. Her finder du UNI-line som er sikkerhedsslips, i forskellige modeller og Black-line kollektionen, en speciel serie til cafe og restaurant.

LOGObrands  | Skovstien 3  | 8800 Viborg  | www.logobrands.dk  |  logobrands@logobrands.dk  | +45 4018 2529

Discover our selection of sports and events promotional products to celebrate Euro 2024!

Customisable items that combine passion and commitment. Surprise your customers with
original products and get ready to experience the excitement of the biggest sporting event of
the year. Browse our catalogue now on ESourcing.


Export Manager European Sourcing 
0033 6 43 50 98 90
magali@europeansourcing.com    www.europeansourcing.com
European Sourcing Site Agropôle, 47931 Agen Cedex 9, France

Uma LIQEO
– Sådan highlighter du i dag!

Hvis du troede, at en highlighter er og bliver en highlighter? Så har du nok ikke regnet med umas innovative styrke!

LIQEO hæver highlightning af tekst til et helt nyt niveau:

bedre, mere elegant, mere personlig.

Præcis til det som du ville forvente af uma.


Det flydende blæksystem sikrer ikke kun bedre skrivekvalitet og længere skrivetid, men også større lysstyrke. LIQEO er også mere miljøvenlig end tidligere highlightere.

Highligtere eller overstregningstusher er et helt perfekt medie til et reklamebudskab.

 

LIQEO fås som en normal highlighter, som en mini highlighter og som en highlighter pen. Med sin gennemsigtige hætte og synlige fyldemængdeindikator er den et rigtigt blikfang og tilbyder masser af plads på cylinderen til tilpasning.

Der er et helt udvalg af farvemuligheder: blå, gul, grøn, pink, lilla og orange - fremhævning har aldrig været så farverig.

Kontakt: +49 7832 70736  | l.neumaier@uma-pen.com | www.uma-pen.com

Glaslåg til enhver lejlighed


Det er sommer, og de lange aftener er en god mulighed for at mødes udendørs, slappe af og lade sjælen være din gode ven.


De fine låg til glas og kopper er fra Promowolsch, som holder dit drikkeglas eller din kop fri for insekter og lignende, og kan slet ikke undværes.

Det tyske firma Promowolsch tilbyder et bredt udvalg af låg/hætter til glas og kopper, i forskellige størrelser, former samt forskellige farvetoner, der passer til forskellige typer af glas, kopper og krus.


Selvfølgelig kan koplåg og glashætter produceres af genbrugsmateriale.


Fælles for alle produkterne er:

 • en stor reklameplads, der straks tiltrækker opmærksomhed
 • attraktive modefarver
 • korte leveringstider takket være lokal produktion.

Størstedelen af disse alsidige reklameprodukter er lavet af robust og holdbar plast - hvilket garanterer en lang levetid og dermed en langsigtet reklameeffekt.


Promowolsch GmbH & Co. KG, Grüner Weg 25, D-59590 Geseke | www.foamworld.promowolsch.de  |  www.promowolsch.de

info@promowolsch.de

Leder du efter et billigere alternativ til vores ikoniske papemballage?

Vi har den perfekte løsning til dig! Vi har introduceret to nye typer emballage:


COLOR emballage:

- Kan trykkes i flere farver, så du kan skabe attraktiv og tilpasset emballage til dit brand.

- Ideel til at øge brandgenkendelse og skille sig ud fra konkurrenterne.

 

ECO emballage:

- Lavet af miljøvenlige materialer.

- Miljøvenlig.

- En fantastisk måde at vise kunderne, at du bekymrer dig om planeten.

 

Begge typer emballage tilbyder:

- Lavere pris sammenlignet med papemballage.

- Fuld personalisering.

 


Refloactive LLC, Fordonska 40, 85-719 Bydgoszcz, Polen   |  VAT. PL554 293 26 13  |  office@refloactive.com


Har du tjek på dit fan-merch til sommerens mange sportsbegivenheder?

 

Hos L-SHOP-TEAM finder du Dannebrogsflag (FLAGDK) og masser af fan-merch i rød/hvide-farver:


Ringer-T-shirts fra Fruit of the Loom (F159) og Promodoro (E3070) eller Short Sleeve Shirt Maracana 2 fra SOL'S (LT01638).

-Eller hvad med National Beanie fra Result (RC368), Stadium Scarf fra Beehfield (CB479) med striber i rødt og hvidt, National Cap fra Result (RH62) eller og Cotton Sun Hat fra L-Merch (C150)..??

 

Har du brug for printmotiver, der er perfekte til sommerens sportsbegivenheder? Der er bunker af motiver i L-SHOP-TEAM’s downloadservice (som du finder under ”Marketing” i webshoppen) – og du kan downloade det hele kvit og frit.


L-Shop-Team Danmark   |   Borupvang 3   |   2750 Ballerup   |   +45 41 11 48 13

HUTILIHUT!

KLÆD JER OG JERES KUNDER PÅ I RØDT OG HVIDT, NÅR EM-FODBOLDFEBEREN RAMMER I JUNI!


Forbered jer selv og jeres kunder på at støtte Danmark med stil ved hjælp af New Waves serie af tøj, der er specialproduceret i røde og hvide farver.

Fra smarte og komfortable T-shirts til multiscarfs, bøllehatte og trendy caps og tørklæder

– New Wave har det hele. Produkterne er specielt designet i rødt og hvidt til landskampe og tilbyder høj kvalitet og komfort, ideelt til at vise vores støtte på tribunen, på kontoret eller foran fjernsynet. Alt er på lager og kan leveres fra dag til dag. Stå sammen med vores landshold og lad os skabe en bølge af dansk stolthed!

New Wave Danmark A/S | Lyskær 13A , 2730 Herlev | Telefon:   +45 4343 7100 | Web:  www.newwave.dk

Støt vores danske helte!


Sørg for at dine ansatte får den perfekte EM pakke fra XD Connects.

Med XD Connects unikke MYBOXD koncept har du muligheden for at sammensætte en ønsket pakke til dine ansatte, med de produkter som ønskes i gaven.

Mulighederne er uendelige.


Pakken her består af
Oasis RCS genanvendt PET vandflaske 650 ml
Impact 5 panels cap, 190gr genanvendelig bomuld, med AWARE™

RCS PP-solbrille af genanvendt plastKontakt os for nærmere information omkring konceptet.

 


XD Connects / Promotion Line ApS

www.xdconnects.com/da-dk/

denmark@xdconnects.com

f.mathiesen@xdconnects.com

+45 70 23 11 88

j.larsen@xdconnects.com

+45 31 18 82 40

FÅ SPECIALDESIGNEDE PRODUKTER OG FÅ MERE PROFIL FOR PENGENE

Hos New Wave kan du med specialdesign få adgang til produkter med et helt unikt udtryk. Med specialdesign kan indfarvning af tekstiler, detaljer og logoer styres på en måde, der ikke er muligt, hvis du vælger et produkt fra lager. Du kan med andre ord tilbyde dine kunder helt unikke produkter i deres eget design.

 

Så hvis dine kunder efterspørger et skræddersyet design og har mere tid til rådighed, kan vi med sikkerhed sige, at New Wave er eksperter på området og kan løse næsten enhver opgave til perfektion.

 

Se de mange muligheder i vores spritnye katalog ved at klikke på knappen...

 

Kontakt vores specialister på området, som altid er klar ved telefonen med råd og vejledning, så tøv ikke, hvis I har spørgsmål.

43437100 / trading@newwave.dk

 

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A    2730 Herlev

Telefon: +45 4343 7100

Web: www.newwave.dk

BLIV KLAR TIL AT HEPPE PÅ DANMARK

Med Danmarks-kampagnen sætter vi fokus på, at 2024 er et stort dansk sportsår.

Danmark er repræsenteret i mange af de største internationale arrangementer, herunder EM i fodbold, OL, Tour de France, VM i ishockey og EM i håndbold.

 

Danmarks-kampagnen er et sæt bestående af 3 dele:

- T-shirt inkl. påsætning af 1x1-farvet logo

- Bøllehat inkl. påsætning af 1x1-farvet logo

- Taske inkl. påsætning af 1x1-farvet logo

 

Bestil Danmarks-kampagnen ved at kontakte Kundeservice.

Tlf. 96 22 10 20 eller support@nssystem.com.

 

NS System  |  +45 96 22 10 20  |  support@nssystem.com  |  www.nssystem.com


TIPS TIL OS


Vi vil gerne fortælle gode historier og skrive nyt om din virksomhed.

Vi indsamler hele tiden redaktionelt stof. Vil du vil fortælle om hvad der rør sig hos dig, så send os en mail, eventuelt med vedhæftede fotos.
Vi skriver en god historie om dig.