FÅ SUCCES MED DE NYESTE TRENDS I PROMOTIONBRANCHEN

Spændende nyt fra udstillere på Myvendo Fair 24


LÆKKER OG BÆREDYGTIG PLAID FRA KOSTA LINNEWÄFVERI


Vores smukke Kolstorp plaid fra Kosta Linnewäfveri er den perfekte kombination af stil og komfort! Med sit flotte mønster, stærke kant og frynser på den korte side, tilføjer denne plaid et strejf af elegance til enhver indretning.Kolstorp plaiden, der findes i flere naturlige farver, er fremstillet med omtanke ved at anvende en blanding af polyester, akryl og recycled  uld. Resultatet er en plaid, der ikke kun føles utroligt blød mod huden, men som også holder dig dejlig varm på kølige aftener

Vi er stolte af at præsentere et bæredygtigt produkt, der ikke kun beriger indretningen, men også er skånsomt for vores miljø. Giv dit hjem et strejf af luksus og hygge med Kolstorp plaiden – dit valg for både stilbevidsthed og bæredygtighed.

MATERIALE 74% recycled ud, 22% polyester, 4% akryl, mål: 130x170 cm


Se Kolstrup og mange andre læker plaider på New Waves hjemmeside her...

Når du bruger vores penne, opnår du det laveste CO2-aftryk for hver meter skrivelængde.

 
Senator® magic flow refillen er blandt de bedste i sin klasse: 

 • Fremstillet i Tyskland, på vores fabrik i Groß-Bieberau
 • Kuglepen af høj kvalitet
 • Tysk blæk af førsteklasses kvalitet
 • Skrivelængde på op til 5.000 m 

Når du bruger vores skriveredskaber, opnår du et brancheførende CO2-aftryk pr. hver meter skrivelængde.

Undgå spild og forlæng samtidigt din kuglepens levetid ‒ det er muligt takket være senator®!

 
Miljøbeskyttelse er meget vigtig for os og i den forbindelse er forebyggelse af affald også af afgørende betydning. Vi går et skridt videre og forlænger dit senator® skriveredskabets levetid og dermed effekten af din reklame. Vi tilbyder alle brugere af vores skriveredskaber i Europa muligheden for at bestille en gratis refill via vores hjemmeside refills.senator.com og fordobler skriveredskabets brugstid.

SENATOR GmbH  |  Bahnhofstraße 57  |  64401 Groß-Bieberau  | Tyskland  |  +49 6162 801-0


Logotryk der holder i længden.


Dit logo, dit tøj, din synlighed.

Det betyder noget, når du sætter dit logotryk på tøj, og det skal selvfølgelig holde i lang tid. Som en af Nordens førende B2B leverandører af tryk på tøj kender vi præcis vigtigheden af dit budskab – til mindste detalje.


I generationer har vi lavet logotryk af højeste kvalitet til:

 • Arbejdstøj
 • Profilbeklædning
 • Sportstøj
 • Merchandise

Skal vi også lave dit logo?


Det ligger i vores DNA at fremstille markedets bedste logotryk, og vi gør det med stolthed. Hvert år producerer vi over 5 millioner logoer til forhandlere af firma- og sportstøj samt merchandise i tekstil.

Med vores slidstærke, bløde og ekstrem strækbar logotryk får du markedet bedste løsning. Som troværdig samarbejdspartner sikrer vi dig mest mulig synlighed i længst mulig periode. Det er god stil.

Kontakt os i dag og få dit tilbud.

Promotional products for everyone


Whether fly swatters, bottle openers or table tennis balls - anyone looking for practical promotional items made of plastic is guaranteed to find the right product at Promowolsch

 

- The customer factory Wolfgang Schmidt - suitable for every season. The company, based in Geseke-Germany, offers a wide selection of promotional items Made in Germany as well as Made in EU for all occasions, even custom-made products are possible.

What all articles have in common: large advertising spaces that immediately catch everyone's eye, attractive fashion colours that do not even stop at translucent frosted designs as well as short delivery times due to local production. Likewise, the majority of the versatile advertising ambassadors are made of robust and durable plastic - so a long service life and thus a long-term advertising effect are guaranteed.

From ice scrapers to parking discs, seat cushions, waving hands, swimming articles, fan products and office articles, the Westphalian think tank offers a wide range of useful products for many different industries, sectors and service providers.


Promowolsch GmbH & Co. KG , Grüner Weg 25 , D-59590 Geseke , www.promowolsch.de , info@promowolsch.deSTRETCH FLEECE SERIES

Hvis din hverdag kræver behageligt og praktisk tøj

-uden at gå på kompromis med designet, så prøv vores Stretch Fleece Serie, som holder dig varm ved en række udendørs aktiviteter og samtidig sikre et stilsikkert look. Fremstillet i meget blødt og strækbart polyesterstof med 10% elastan for maksimal bevægelighed og komfort. 

 

Kontakt: +45 9817 6777

info@teejays.dk
www.teejays.com/dk/VERDENS FØRSTE KØLETASKE, PRODUCERET FRA RECYCLED KØLESKABE !


Vi præsenterer FridgeBags: Retulp´s bæredygtige innovation inden for firmagaver.

 

Er du på udkig efter den perfekte firmagave, der ikke kun afspejler din virksomheds engagement i bæredygtighed, men også har en positiv indvirkning på miljøet? Så behøver du ikke lede længere! Retulp, en førende pioner inden for bæredygtige firmagaver, præsenterer stolt sin seneste banebrydende innovation - FridgeBags!

Revolutionerer firmagaver med FridgeBags:

Hos Retulp tror vi på at skabe en grønnere verden ved at reducere affald og fremme bæredygtige alternativer. Med FridgeBags har vi taget et kæmpe skridt mod at opnå vores vision om en plastikfri fremtid. Disse miljøvenlige tasker er ikke blot almindelige tasker; de er lavet af genanvendte køleskabe, hvilket gør dem til et kraftfuldt symbol på din virksomheds dedikation til miljøansvar.

 

Sådan laves de:

Et køleskab indeholder en enorm mængde plastik. Fra dette plastik fremstilles de smukke Fridge-køletasker! Måske tænker du ikke ofte over det, men et køleskab indeholder en masse plastik. Holderne i døren, håndtagene, fryserummet osv. Når et køleskab går i stykker, ender en masse plastik på lossepladsen. Dette er nu fortid.

Hvert år ender 365.000 køleskabe i genanvendelseskanalen i Nederlandene. Indmaden tages ud af køleskabene og genanvendes. Efter rengøring af PET-materialet presses delene til pellets. Pelletsene sendes til producenten til produktion. Her forarbejdes pelletsene til garn. Garnet væves til stof. Efterfølgende sys stoffet til en madkasse-taske eller rygsæk. Derudover har både madkasse-tasken og rygsækken en carelabel med en QR-kode, hvor du præcist kan se "blokchain" og miljørapporten for disse tasker. En taske med en bæredygtig og gennemsigtig historie.


Egenskaber ved FridgeBags:

Fridge-rygsækken holder dine produkter kolde i lang tid. Den store åbning gør det nemt at lægge din madkasse eller drikkevarer i og tage dem ud. Den har en rektangulær form og en stor kapacitet, hvilket gør den ideel til almindelige containere eller madkasser.


Fridge-rygsækken

- er praktisk og perfekt at tage med på udflugter.

Brug Fridge-rygsækken til dine friske sandwiches, snacks, drikkevarer og hold dem kolde i op til 10 timer! Når den ikke er i brug, kan Fridge-rygsækken nemt foldes sammen, så den fylder minimal plads.

 

Fordele:

✔ Nem at rengøre

✔ Stor bærekapacitet

✔ Op til 10 timers køl

✔ 100% RPP non-woven

✔ Blockchain-teknologi på carelabel

✔ Foldbar

 

Fridge-madkassetasken

- holder dine produkter kolde i lang tid.

Madkassetasken har en isoleret indvendig del og kan nemt rengøres med en fugtig klud. Velcrolukningen gør det nemt at genbruge. Fridge-madkassetasken har den perfekte størrelse til en god frokost og passer i de fleste skoletasker eller computertasker. Fridge-madkassetasken er den perfekte løsning til engangsplastik. Erstat dine daglige sandwichposer med en genanvendelig og genbrugt madkassetaske - du gør dig selv, andre og planeten en tjeneste.

 

Fordele:

✔ Nem at rengøre

✔ Ideel størrelse til frokost

✔ Op til 10 timers køl

✔ 100% RPP non-woven

✔ Blockchain-teknologi på carelabel

Personliggør din FridgeBag

FridgeBags er perfekte som en reklamegave eller som en praktisk gave til dine medarbejdere. Derudover kan vi personliggøre FridgeBags med et logo eller budskab. Dette vil få dit brand til at skille sig ud!

Vi bruger høj kvalitets trykteknikker såsom screentryk eller fuldfarvet transfer. Derudover kan du vælge, hvor du gerne vil placere dit logo, enten på forsiden, bagsiden eller lukkestykket.


Vil du gerne høre mere om disse innovative FridgeBags, er du velkommen til at kontakte os eller downloade vores nyeste katalog.


T +31 6 20 962 440
customize@retulp.nl

 

Vlijtseweg 130, 7317 AK Apeldoorn, Netherlands


Klik på billedet, download vores nye  katalog.


I år har C Two Products AB eksisteret i 20 år. 

Vi er lige så stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til vores kunder, i dag som vi var dengang.


Vores produkter bliver fremstillet i Korea, Kina og Tyskland af certificerede partnere. Vores leverandører udfører alle de nødvendige tests for at sikre, at produkterne opfylder høje kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav.
Vores kontor i Shenzhen besøger ofte fabrikkerne og kontrollerer kvaliteten og arbejdsforholdene. Ved at vælge os får du adgang til et bredt udvalg af høj kvalitet produkter, der er EU/CE-godkendte og prisvenlige.
Vi stræber altid efter det bedste for vores kunder, vores personale og vores planet.
Tak, fordi du har valgt os!
Se alle vores produkter og vores efterårsnyheder på www.usb.nu
info@ctwo.se
+45 40 98 05 07

Du kan bruge dem som en del af din virksomheds uniform eller som en fremragende firmagave til dine loyale kunder, i stedet for en kasket eller en T-shirt, der måske ikke passer til alle.
Viskestykker kan være sjove og mindeværdige gavegaver ved særlige begivenheder eller messer. Med dette reklamemedie kan du virkelig være kreativ, når du opbygger din brandbevidsthed. Viskestykker er et godt omkostningseffektivt alternativ til andre merchandise-produkter som poser eller T-shirts.
Udfold din kreativitet og skab begejstring for dine medarbejdere og kunder med Kinglys bomuldposer.

Tilpas dine reklameprodukter og efterlad et bedre miljøaftryk med vores bæredygtige stoffer og emballage. 

Customized forklæder, bomuldposer og viskestykker fra Kingly


Reklameforklæder med dit logo, brand eller budskab er fantastiske redskaber til at øge din synlighed. 


Et nyt drinkware brand fra XD Connects

Avira Reusables - More is Less

Efter vores mening er brugen af flere nye materialer dårligt for miljøet. Vi stræber efter et så lavt CO2-fodaftryk som muligt og et design, der passer til enhver livsstil. Derfor er Aviras genanvendelige produkter fremstillet af 100 % RCS certificerede genanvendte materialer.


Polyethylenterephthalat (PET), også kendt som polyester, er den mest almindeligt producerede plast i verden og den letteste at genanvende blandt andre termoplaster. rPET reducerer ca. 48 % af drivhusgasemissionerne sammenlignet med konventionel polyester.

 

Rustfrit stål er et af de bedste korrosionsbestandige materialer, der kan genanvendes i det uendelige uden at miste sin kvalitet og andre egenskaber. Den forlængede levetid for rustfrit stål gør det til et fremtrædende materiale i cirkulær økonomi. Genanvendt rustfrit stål reducerer udledningen af drivhusgasser med ca. 44 % sammenlignet med produkter fremstillet af konventionelt rustfrit stål.

 

Så det lavest mulige CO2-fodaftryk og et minimalistisk design. Alt, hvad der er mere, er mindre.

En ting til: For hver solgt flaske donerer vi 2 % af indtægterne til water.org, en organisation, der stræber efter at gøre finansiering af vand og sanitet overkommelig og tilgængelig for dem, der har brug for det.

 

printwear®: Basic Bags for your design

– eksklusivt hos L-SHOP-TEAM

Klassiske tasker og muleposer i forskellige variationer, størrelser og farver!

 

Printwear® er på banen med et alsidigt udvalg af tasker, inkl. syv nye produkter, som alle er designet til dekoration!

Hos printwear® finder du et stort udvalg af basistasker og indkøbsnet til alle formål. Udover klassikeren, bomuldsnettet med langt hank (XT003), finder du også flere Fairtrade-certificerede artikler, poser og indkøbsnet i mange størrelser, kvaliteter og farver, samt trendy stringbags/gymnastiktasker og genanvendelige madposer i luftigt net-design.

 

printwear® er en sikkert valg, af flere grunde: Der er løbende varetilgang, der er mange artikler at vælge imellem og så har L-SHOP-TEAM en stor lagerbeholdning af hver enkelt artikel.

 

I 2023 er der kommet 7 nyheder fra printwear®, som alle er fremstillet af bæredygtige materialer. Mærket udvikler hele tiden nye artikler, som indgår i Fairtrades økologiske bomuldskollektion: Blandt de sidste nye artikler er f.eks. en oversized bomuldstaske (XT630), en twill taske Round Bottom (XT670) og to snoreposer (XT1500 og XT1600), som alle er fremstilelt af 100 % Fairtradecertificeret økologisk bomuld.

Hos printwear® finder du også en lille kollektion, som er fremstillet af genbrugsmaterialer. Her finder du f.eks. Gymsac (XT450) og to tasker (XT650 med et langt håndtag og XT550 med et kort håndtag). Disse tre er fremstillet af genbrugsbomuld og 30 % genbrugspolyester og fås i fire tidløse og populære farver: Mørkegrå, marineblå, rød og nature.


For de klassiske modeller, XT500N og XT600N og den nye XT630 (oversize bomuldstaske) er sortimentet blevet udvidet med de populære nuancer af lysegrå og bordeaux.


Du finder nemt en oversigt over alle artikler på www.printwear.eu og HUSK, at printwear® udelukkende sælges via L-SHOP-TEAM.

L-Shop-Team Danmark     |     Borupvang 3     |     2750 Ballerup     |     +45 41 11 48 13


Giv plastaffald en ny chance!

Neutral Performance Tee er produceret af 100% genbrugspolyester.

Genbrugs-polyester fra Neutral stammer fra plastflasker, der er indsamlet og omdannet i Indien. På den måde giver hver enkel løbetrøje plastaffald en ny chance for et nyt og brugbart liv.

 

Neutral Performance Tee er certificeret efter de højeste sociale, etiske og miljømæssigestandarder i verden.

 

Neutral Performance Tee er en funktionel t-shirt med rund hals i en svedtransporterende, åndbar og hurtigtørrende kvalitet.


Findes i mange sporty farver – og både til børn, dame og herre.

 


Neutral.com A/S   Vesterbrogade 149, København V   www.neutral.com   +45 3918 1856   neutral@neutral.comO.S.B 1.Kısım R.Tavaslıoğlu Cd. No :2 l  20330 Denizli TURKEY

Phone : +90 258 242 3333

export6@gorenler.com


gorenler.com 

Gorenler Turkey  |  O. S. B. 1.Kısım R. Tavaslıoğlu Cd. No:2  |  20330 Denizli -TÜRKİYE  |  Phone : +90 258 242 3333  

export6@gorenler.com  |  Web  gorenler.com

 

ORREFORS SMUKKE VASER: SQUEEZE

Squeeze vasen med sit unikke, kreative touch, skaber autentisk charme i ethvert hjem.

De "klemte" fordybninger tilføjer dynamisk edge, samtidig med at funktionaliteten forstærkes.

Arrangerede blomster holdes altid elegant sammen, naturens skønhed i perfekt harmoni.
HISTORIEN BAG
Squeeze's rejse begyndte ved en tilfældighed, som så mange banebrydende idéer. Mens designeren Lena Bergström arbejdede på en anden vision, udfordrede et tabt greb om det varme, viskøse glas hende. Resultatet? En asymmetrisk bøjning med karakter. Fra denne fejl voksede Squeeze, formen som bevidst blev genskabt med inspiration i det uventede.
Kollektionen debuterede i 1997, fandt sin plads igen i 2020.

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A , 2730 Herlev

Telefon:   +45 4343 7100

Web:  www.newwave.dk


ARCTIC HUNTER is a company with a Philosophy.

Vision:

To become a known brand world-wide.

Mission:

Continuous supply of high quality.

Core Value:

Integrity, Enthusiasm, Innovation.


ARCTIC HUNTER produce more than 1,2 mil. backpacks pr. year, subcontractor to many quality brands.

 • SWISS
 • Victorinox
 • David Jones
 • Jeep
 • US. POLO
 • and many more.

OEM branding to end user customers, with customer logo etc.


Contact:

phone +45 2162 3460

mail: mail@arctichunter.dk

PROMO

FILOFLEX

Notebook and ballpoint pen in a bundle from 25 pieces


High-quality promotional gifts are the perfect way to show your appreciation to business partners, customers and employees. The effect of notebooks as gifts is demonstrably particularly emotional, because notebooks appeal to both haptics and sensory perception and are regarded as very personal utensils.

The particularly elegant and above all thoroughly sustainable Filoflex notebook from Klio-Eterna fulfils the requirements of an individual and valuable promotional gift in equal measure and is therefore also ideally suited as a Christmas gift.

Klio-Eterna Schreibgeräte GmbH & Co KG

Glashüttenweg 7

77709 Wolfach

Germany

Tel.: +49 7834 973-200

Due to the great success since its market launch, Klio-Eterna is offering the high-quality notebook until the end of the year in a promotional campaign starting at 25 pieces.

Special
The personalisation in the form of a blind embossing or - fitting for Christmas - a noble glossy embossing is already included. In addition, every order comes with a chic ballpoint pen - the Trias softtouch/high gloss model - FREE OF CHARGE.

With an order quantity of 100 pieces, the biros can also be individually printed for an additional charge.

Araco International er en hurtigt voksende engrosvirksomhed inden for reklame og firmagaver. 


-Vores sortiment kan beskrives som "alt med en tråd"

Vi er placeret i Enschede:

-i den østlige del af Nederlandene.

Med 35 års erfaring er vi vokset til at være en af de mest pålidelige specialister på tekstilmarkedet. Vores virksomhed er blevet en specialist inden for tekstilbranchen med produktionssted i Rumænien og trykkeri i Nederlandene. Hvis du leder efter specialfremstillede produkter, lad dig inspirere af vores specialister inden for specialfremstillede produkter.

 

Vores mission?

At forblive den mest pålidelige leverandør af reklametekstiler; Vi er bindeleddet mellem produktion i forskellige lande og vores forhandlere i et samarbejde på basis af tillid og at være tilstede med engagement og en kilde til viden.

 

Hvad er det vi gør:

- Lagervarer. Altid et stort udvalg tilgængeligt direkte fra lageret

- Customized lagervare. Alle vores lagervarer kan leveres med kunders logo eller budskab.

- Specialproduktion. Skræddersyede produkter til virksomhed eller brands.

- 4YOU. Foruddefinerede specialfremstillede produkter som kan sammensættes efter ønske, baseret på foruddefinerede muligheder.

 

Vi ønsker at overgå forventningerne og det gør vi gennem personlig kontakt og med opmærksomhed på alle, der kommer i kontakt med Araco

- Ved at gøre bestillingsprocessen så let som muligt

- Ved at have så meget kontrol over produktionen som muligt, hvilket gør det muligt for os at tilbyde de bedste tilpasningsteknikker.

- Ved at arbejde med passionerede og vidende mennesker, der fortsætter med at udvikle sig.

- Ved at tilbyde et stærkt udvalg af ærlige produkter med den rette kvalitet.

- Og selvfølgelig gør vi dette med respekt for alle involverede.


Kuffertserien fås i tre størrelser og flere farver.

Husk at vi altid hjælper med branding løsninger på vores produkter.Kontakt Jacob, for mere info på +45 20692797

Jacob@carlobolaget.dk

Cab Kopenhamn kuffertserien fra Carlo er et godt sted at starte.

REJS MED CARLO HELE ÅRET


L-SHOP-TEAM påtager sig et større ansvar og vi introducerer "Code of Conduct" i samarbejde med vores leverandører.


For nogle måneder siden introducerede vi derfor L-SHOP-TEAMs egen "Code of Conduct". Den er baseret på adfærdskodeksen fra den samlede tyske tekstil- og modeindustri (textil+mode) og Tysklands handelsforbund (HDE).

 

L-SHOP-TEAM har frivilligt forpligtet sig til at handle i overensstemmelse med denne adfærdskodeks, der er baseret på internationalt anerkendte standarder for menneskerettigheder og arbejdsnormer, miljøansvar, samt etiske forretningspraksisser og integritet.

 

Vi er overbeviste om, at det kun er ved at arbejde sammen med vores medarbejdere, forretningspartnere og leverandører, at vi kan opnå noget reekt - og vi bestræber os konstant på at skabe forbedringer. Det er vigtigt at man bliver holdt ansvarlig for konsekvenserne af dét, vi netop er ansvarlige for, hvis vi ønsker at skabe lige vilkår og opnå størst mulig indflydelse på udviklingen.Gennem årene er L-SHOP-TEAM er vokset og forgrener sig nu med datterselskaber i 12 europæiske lande. Parallelt med koncernens vækst, er der også opstået et voksende ansvar for at implementere branchebaserede adfærdsprincipper og standarder - et såkaldt Code of Conduct, som orienterer sig efter internationalt anerkendte standarder.

 

Med et stabilt flertal har Europaparlamentet vedtaget en omfattende EU-lov om leverandørkædeansvar. Det betyder, at den lov om behørig omhu i leverandørkæden, som allerede er vedtaget for store virksomheder i Tyskland, nu også gælder for små og mellemstore virksomheder i resten af EU.

 

L-SHOP-TEAM hilser dette skridt velkommen!

JULEMANDEN BESØGER ALLE DANSKE BYER


VORES SMÅ FLADE CAFECHOKOLADER KAN JULEMANDEN DELE UD TIL ALLE BYENS BØRN.

VI LEVERER MED BYENS JULE-SLOGAN ELLER LOGO I MÆNGDER FRA KUN 5kg / 1000 STK.

Den lækreste mørke chokolade, eller blødeste mælkechokolade - noget som alle børn og voksne kan lide.

Enkelt indpakket og med lang holdbarhed, er det den bedste chokolade som julemanden kan dele ud.

Du kan få dit logo trykt på papiret - du vælger: folie, papir og farven på dit logo/budskab - og vi klarer resten. Alle byers julemand skal dele ud af lækker chokolade med logo.

MOCCADELI, en del af LOGObrands | tlf: +45 8663 6777 | mobil: +45 4018 2529 | moccadeli@moccadeli.dk


Adverties / LOGObrands

+45 8663 8777 / +45 4018 2529

SLIPS, TØRKLÆDER  & SLIPSEKLEMMER I DIT EGET DESIGN. 


At have dit eget firmas slips, slipsenål og tørklæde med dit logo som en integreret del af designet er en fantastisk måde at udtrykke professionalisme og styrke din virksomheds identitet.


Specialdesignede accessories som slips, slipsenåle og tørklæder giver dig mulighed for at styrke dit brand, og gøre dine medarbejdere synlige og genkendelige af kunder.

I sidste ende giver specialdesignede slips, slipsenåle og tørklæder din virksomhed mulighed for at skabe et varigt indtryk, differentiere sig fra konkurrenterne og udtrykke professionalisme på en elegant måde.
Det er en investering i dit firmas image, der betaler sig både på kort og lang sigt.