PROMOTION CREATOR UDSPRINGER AF

MYVENDO FAIR

Myvendo Fair afholdes én gang om året, i uge 10.

Tidligere blev udstillerkataloget i en trykt version udlevert på messen, men også her går vi digitalt.

På Myvendo Fair 2023, afløses udstillerkataloget med en messe-app, hvor udstillere kan scanne leads, og downloade alle informationer om de kunder de har talt med.

Samtidig vil vi gerne give promotionbrancen endnu bedre informationer gennem hele året. Med 12 udgivelser på PROMOTIONCREATOR.dk,  får branchen nu et opdateret medie, der kan orientere alle om nye produkter, branchenyt og andet spændende info.


VORES MESSE


Myvendo Fair Skandinaviens største fagmesse for promotion branchen.

I 2016 var promotionbranchen uden en dansk fagmesse, og efter en rundspørge blandt kolleger og kunder, så vi at der var opbakning til en messe for fagfolk. I 2017 lancerede vi den første udgave af Myvendo Fair i Odense Congress Center, og siden er Myvendo Fair vokset til Skandinaviens største pomotionmesse for fagfolk i reklame og promotion branchen

VORES HISTORIE

Gennem mere end 30 år har vi været leverandør til forhandlere af promotionprodukter.

I 1991 så vores firma ADVERTIES dagens lys. Midt i en tid hvor "Disney-slips"  var det vildeste, så vi ideen i at design slips med virksomheders  produkter eller logoer på en helt ny måde. Igennem tiden har vores lille virksomhed udviklet sig med nye brands og nye produktlinjer. Derfor samlede vi alle vore brands under et  nyt navn: LOGObrands.

Under LOGObrands finder du ADVERTIES som er specialdesign og produktion af accessories, slips og tørklæder til virksomheder som ønsker deres eget design. AMENO og UNIform er vores lagerkollektioner af slips og tørklæder som bruges til firmatøj og uniformer. MOCCADELI, er sidste skud på stammen. Lidt til kaffeelskere og den søde tand. Vi leverer kaffe, cookies, fyldte chokolader, lækre karameller og nougatstykker, altsammen hygiejnisk pakket, med firmalogo.

Jeg håber at hele branchen vil tage godt i mod vores nye online magasin, PROMOTION CREATOR.

Venlig hilsen

Ole Larsen