PROMOTION CREATOR UDSPRINGER AF

MYVENDO FAIR

Besøgende på Myvendo Fair får udleveret et eksemplar af messebogen LEVERANDØRKATALOGET.

LEVERANDØRKATALOGET er et fint værktøj, men vi vil gerne give promotionbrancen endnu bedre informationer gennem hele året. Med 4 udgivelser af PROMOTION CREATOR får branchen nu et medie, der kan orientere alle om nye produkter, branchenyt og andet spændende info.

Læs mere om vores baggrund for at etablere branchemagasinet
PROMOTION CREATOR.

VORES MESSE


Myvendo Fair Skandinaviens største fagmesse for promotion branchen.

I 2016 var promotionbranchen uden en dansk fagmesse, og efter en rundspørge blandt kolleger og kunder, så vi at der var opbakning til en messe for fagfolk. I 2017 lancerede vi den første udgave af Myvendo Fair i Odense Congress Center, og siden er Myvendo Fair vokset til Skandinaviens største pomotionmesse for fagfolk i reklame og promotion branchen

VORES HISTORIE

Gennem 30 år har vi været leverandør til forhandlere af promotionprodukter.

I 1991 så vores firma ADVERTIES dagens lys. Midt i en tid hvor "Disney-slips"  var det vildeste, så vi ideen i at design slips med virksomheders  produkter eller logoer på en helt ny måde. Igennem tiden har vores lille virksomhed udviklet sig med nye brands og nye produktlinjer. Derfor samlede vi alle vore brands under et  nyt navn: LOGObrands.

Under LOGObrands finder du ADVERTIES som er specialdesign og produktion af accessories, slips og tørklæder til virksomheder som ønsker deres eget design. AMENO og UNIform er vores lagerkollektioner af slips og tørklæder som bruges til firmatøj og uniformer. SOUTHWEST er et stort udvalg af T-shirts, sweatshirts, bukser og vindjakker, alt i "workwear" stil, uden at være tungt arbejdstøj. MOCCADELI, er sidste skud på stammen. Lidt til kaffeelskere og den søde tand. Vi leverer kaffe, cookies, fyldte chokolader, lækre karameller og nougatstykker, altsammen hygiejnisk pakket, med firmalogo.

Jeg håber at hele branchen vil tage godt i mod vores nye magasin, PROMOTION CREATOR.

Venlig hilsen

Ole Larsen