NU ER MAGASINET OMDELT TIL 2567 PERSONER I PROMOTION BRANCHEN


Har du modtaget magasinet?

 • Promption Creator er fuld af nye produkter og gode ideer der understøtter dit salg.
 • Messerapport fra Myvendo Fair
 • Du finder også informationer om den kommende Myvendo Fair.
 • Messerapport fra FESPA i Amsterdam.
 • Optimisme i promotion branchen.

6 MODELLER I BERGEN SERIEN  

Fremstillet i den populære PU-coatede (600D) polyester som er blød og slidstærk, og vandafvisende. Serien er det oplagte valg til den aktive bruger og kan bruges både i det fri eller i storbyen.

Alle modeller kan leveres med egen branding og kan leveres i gaveæske.

Kontakt os endelig for nærmere info og priser.


Jacob Thorup Larsen

Carlobolaget AB / DK – Tasker siden 1921

 Tel: +45 20692797

Jacob@carlobolaget.dk

NY FINISH - UV LAK OG VARME PRÆG


Tjek de nyeste finishmuligheder, som vi har forberedt til i år:

UV-lak giver en ekstra blank glans og dejlig fornemmelse når du berører alle dine trykte materialer.

Varmpræg giver dig mulighed for at få nogle elementer af din grafik dækket med sølv/gylden folie. Andre farver på folie kan fås på forespørgsel.

Kontakt Badge4U

Tel. +48 32 616 55 72
Tel. +48 32 614 10 87
Tel. +48 501 301 715
info@badge4u.eu


KLASSISK TERMOJAKKE I RETRO STIL by id®


No.: 0886/0887 - Sporty termojakke

En klassisk termojakke i moderne retro stil.

Termojakken har et flot svejset quilt design kombineret med en blød krave og ærmer med rib kant. Den er desuden udstyret med en YKK kvalitetslynlås.

Jakken er mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX® og det lette fyld er lavet af recycled polyester.

Sporty termojakke fås i 3 smarte farver til herre og dame.
ID® Identity

Tlf.: 9749 2144

Se mere på www.id.dk

FESPA MESSEN I AMSTERDAM


Efter godt to og et halvt års pause kunne folk fra sign- og storformatprintbranchen igen samles ved FESPA’s årlige messe – i et lidt mindre format, end man plejer. GRAKOM var med ved Global Print Expo, der blev afholdt i Amsterdam.


LETVÆGTS SOFTSHELL by id®


No.: 0836/0837 – Letvægts softshell

En let og strækbar softshell i et smart og funktionelt design.

Letvægts softshell jakken er fremstillet i ID Tech® kvalitet og er både åndbar, vindtæt og vandafvisende.

Jakken er mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX® og har en moderne tætsiddende pasform. Den er udstyret med hætte, indvendig regulering forneden samt elastikindsats i ærmerne.

Letvægts softshell fås i 6 flotte farver til herre og dame.
ID® Identity

Tlf.: 9749 2144

Se mere på www.id.dk

MACRODOT


Kataloget med frække tilbud på print kan du

bestille på 7027 0088.

Et helt års gode tilbud:

 • Bannerprint
 • Beachflag
 • Mesh og presennigsbanner.

Hvis du ikke har modtaget kataloget kan du kontakte:

MACRODOT

tlf: 70270088

www.macrodot.dk

NY GAVEFORHANDLER PLATFORM SER DAGENS LYS


BrandOn er navnet på det nye site, hvor salget af kendte danske brands af høj kvalitet procesoptimeres og logobehandlingen gøres enkel og effektiv.Projektet er udviklet i et mangeårigt samarbejde mellem Rosendahl Design Group og Dansk Graverings Center. Fra idé, over nøje analyse af B2B markedet kombineret med 20 års erfaring med laserteknologi, optimeringsprocesser og ikke mindst erfaringerne fra samarbejdet med forhandlerne, til 3 års udvikling og programmering af siden, står gavemarkedet nu med et designerunivers i særklasse.

Xindao introducerer nyt mærke: UKIYO


UKIYO er et japansk-inspireret home-deco brand kendt for sine minimalistiske designelementer til alle rum i huset. Organiske former, naturlige materialer og bløde, dæmpede farver med legende kontraster præger de omhyggeligt sammensatte kollektioner.

Den bedste måde at beskrive UKIYO på er Japandi -design. De stilfulde, dagligedags produkter bidrager til en positiv oplevelse og en glad følelse derhjemme. UKIYO afspejler den rigtige balance mellem praktisk og æstetik, hvor japansk indflydelse og skandinavisk design mødes. Naturmaterialer som glas, bambus, bomuld og keramik giver et organisk look. Bliv overrasket over de smukke minimalistiske produkter, der garanterer en langvarig positiv oplevelse. Fra køkkentilbehør, plaider og service til borddækninger, stearinlys, duftpinde og keramik; UKIYO tilføjer ikke kun mere atmosfære til dit liv, men gør det også lettere!

 

Alle varer er omhyggeligt udviklet til langvarig brug. Takket være brugen af ​​genbrugsmaterialer, der hvor det er muligt, garanterer UKIYO ansvarlig produktion af alle varer. En ting er sikkert: dem, der kan lide enkelhed og balance, vil elske UKIYO.

#livinginthemoment


Frank Mathiesen
Promotion Line ApS
Telefon: +45 70 23 11 88
Mobil: +45 40 43 88 28
E-mail: fm@promotionline.dk

The Concious Jackets


Vores Lite series består af tre nye styles, som alle vores styles, er de tilpasset ned til mindste detalje, for at skabe den perfekte pasform og bedste komfort. Serien er produceret i recycled polyester og er til dig som ønsker et stilrent look, med god samvittighed. De tre styles i en Lite Hooded Jacket style 9646, Lite Jacket style 9644 og Lite Bodywarmer style 9648  de er  lavet i  recycled polyester, og er isoleret med premium DuPont ™ polstring. Lite serien er unisex og har indvendig lynlås forberedt til broderi. Alle styles i serien fås i klassiske farver i størrelserne XS – 3XL.

 

650 INDKØBERE FRA 350 FIRMAER BESØGTE MYVENDOFAIR I AUGUST


På Myvendo Fair i august, var stemningen helt i top.

Det var helt tydeligt at forhandlere og leverandører havde glædet sig til at se hinanden igen. Messen som normalt afholdes i uge 10, marts måned, var flyttet på grund af  corona. Samtidig var en del af branchen stadig ferieramt, men alligevel var 97 udstillere ovenud tilfreds med at møder distributørerne i real life.

Retap udstiller

bæredygtige

designflasker på

Myvendo Fair 2022

Retaps prisvindende glasprodukter er et bæredygtigt alternativ til vandflasker i engangsplast.

Det elegante, skandinaviske design giver en god drikkeoplevelse.

Retaps mission er at mindske forbruget af engangsplastikflasker. Produkterne er fremstillet ud fra en overbevisning om, at den mest bæredygtige måde at drikke vand på er at genopfylde genanvendelige vandflasker med postevand. Når vi undgår engangsplast, beskytter vi miljø og mennesker mod kemikalier og mikroplast.


En uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd viser, at man kan spare 17,9 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for en standard 0,5 liter PET plastikflaske. Allerede ved den niende genopfyldning af Retap flasken, opnår man en lavere miljøpåvirkningen end ved brug af en enkelt vandflaske af engangsplastik.

Retaps produkter er en nem og bæredygtig hjælp i hverdagen. Den hjælper med at holde væskebalancen samtidig med, at man reducerer forbruget af engangsplast. Retaps produkter er designet til at blive fyldt med postevand igen og igen. Det gør det lidt nemmere at tage et bæredygtigt valg i hverdagen.


Retap glasprodukter er fremstillet af borosilikatglas. Det er et varmeresistent og let materiale, som overholder de højeste hygiejnestandarder. Borosilikatglas er et rent materiale uden bly og kadmium.

Standardlågene er fremstillet af TPE og indeholder ikke PVC, BPA eller ftalater. TPE-lågene fås i 23 forskellige farver. Både flaske og TPE-låg tåler opvaskemaskine. Retaps produkter produceres i Europa. Der er livstidsgaranti på Retaps glasprodukter.


Retap har igennem årene vundet mange designpriser for sit smukke produkt-design, bl.a. den anerkendte Red Dot Design Award og senest iF Design Award for et ganske unikt non-packaging projekt, hvor flasken bliver sin egen emballage, og man undgår brug af engangsemballage.

I dag sælges Retaps bæredygtige produkter i mere end 60 lande fordelt over det meste af verden.

Børn kan blive både patienter og pårørende.


Kræft kan ramme alle.

Børn og unge kan blive såvel pårørende som kræftpatienter. Uanset hvad, så er kræft ikke for børn.

 Kræftens Bekæmpelse arbejder bl.a for en bedre og mere effektiv behandling af børn og unge. Derudover gøres en stor indsats for at støtte og hjælpe de børn og unge, hvis forældre rammes af kræft.Vi vil gøre en forskel
MultiMarketing har indledt et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at indsamle støttekroner til kampagnen ”Kræft er ikke for børn” og dermed til det vigtige arbejde med børn, unge og kræft”. Vi er utrolig stolte af samarbejdet, og vi håber, at alle vores AQUADANA-forhandlere vil være med til at gøre en forskel sammen med os.

Virksomheden kan støtte - nemt og synligt
Vi gør det nemt og synligt, når dine kunder ønsker at støtte Kræftens Bekæmpelse. Når du som forhandler bestiller logovand til dine kunder, kan du med ét klik tilvælge at kunden vil støtte med 0,25 kr. pr. flaske. 

VERY HIGH QUALITY

- VERY GOOD PRICES

Arctic Hunter producerer for SWISSBRANDS, Victorinox, David Jones, Jeep, US Polo, Amazon etc:

Velegnet til julegaver og personaleudrustning

mail@arctichunter.dk •

Tlf. 21623460

www.arctichunter.dk

ARBEJDSTØJ ER IKKE BARE EN HVID KITTEL


Hos Kentaur er holdbart arbejdstøj mere end blot en hvid kittel eller et par bukser.

Det er især et samlet produkt af markedskendskab og funktionalitet, design, vaskeriegnet kvalitet samt CSR & bæredygtig-hed. Dertil kommer vores fokus på høj lagerføring, tilføjelse af Value Added Service (VAS), lang PLC (Product Life Cycle) og ikke mindst et ufravigeligt krav om at levere til aftalt termin. Kombinationen af disse værdier danner grundlaget for vores basis ”Value for Textile Service”, hvor vi især stiller krav til os selv om løbende optimering og produkt-innovation.

Kentaur A/S

Blytækkervej 20

DK - 7000 Fredericia

T: +45 7594 1177

www.kentaur.com

Ritter Cares - næste trin for miljøet

Vores nye ALGO-PEN er lavet af et nyt revolutionerende biobaseret materiale.
Det nye biobaserede materiale består af tang og PLA.

Penhouse Nordic
Mobile: +45 22 76 17 00
Email: jmh@penhouse.com
Website: https://penhouse.com

4 MAGASINER OM ÅRET

I DIN POSTKASSE


Få vigtige nyheder og information om promotionbranchen, også hjem til dig selv:

Hvem modtager Promotion Creator? Vi sender ca 2567 magasiner til:

 • Detail med firmagaver
 • Anden reklamevirksomhed.
 • Tekstiltryk og broderi.
 • Detail souvenir virksomheder.
 • Kontorforsyning.
 • Skilte og gravering.
 • Sport og firmatøj.
 • Personer der besøger Myvendo Fair.
 • Promotion og firmatøj.
 • Reklamebureau med mere end 5 ansatte.
 • Producenter af promotion og firmatøj.

“Decide tomorrow today” med Stricker's ECOlogic – koncept.


Stricker lancerede et udvalg af ECOlogic produkter i april sidste år.

Med konceptet “Decide tomorrow today” opfordrer vi kunder og brands til at bruge vores grønne produkter til hverdagens små giveaways.

Dette koncept, der kun fås online, præsenterer produktløsninger, der går fra drinkware, kuglepenne, notesbøger, tech til økologiske indkøbsposer. Alle produkter er udvalgt for at sikre, at man kan være bæredygtig på ethvert tidspunkt af dagen.

Disse produkter er alle inkluderet i vores Hidea 2021 -katalog, der også præsenterer 3 eksklusive mærker: Branve® (Premium rygsække, kuglepenne og notesbøger); ekston® (teknologiske produkter) og Originale Lanyards.

Stricker er førende inden for udvikling, tilpasning og distribution af reklame produkter til forhandlere i branchen. Virksomheden, med mere end 10.000 kunder og tilstedeværelse i over 100 lande, har omkring 950 medarbejdere. Med kontorer på 3 kontinenter er vores salgsteam “flydende på 22 forskellige sprog”.

Vi tilbyder leveringstider på 1-4 hverdage i hele Europa og gratis forsendelse ved ordrer over € 150, ligesom vi kan håndtere  verdensomspændende forsendelse, hvis dette ønskes.

Med vedvarende og innovativ vækst i tankerne investerer vi permanent i digitale løsninger, f.eks. “Web-til-print”, som giver vores kunder mulighed for at indsende og godkende produkt-tilpasning, 100% online og i realtid.

TELEFON +351 231 209 980

RECYCLED ØKOTEX SKÆRM


Hos R & T har de forberedt sig på den vådeste sommer i mands minde...

ELASTO

-en af ​​de førende producenter, med hovedsæde i Sulzbach-Rosenberg i Bayern.


Den første virksomhed i promotionbranchen, der producerer reklameartikler på et klimaneutralt grundlag,

certificeret af det tyske institut for bæredygtighed og miljø.

 

elasto GmbH & Co. KG

Franz‑Sollfrank‑Straße 6

D‑92237 Sulzbach‑Rosenberg

+49 9661 890 132

u.simmerl@elasto.de