INSPIRATION OG NETVÆRK.

Når vi taler med vores gæster på Myvendo Fair, så er det helt klart, at et messebesøg handler om at finde ny inspiration, se nyheder fra leverandører og ikke mindst at finde gode ideer hos nye leverandører.
På Myvendo Fair skal vores besøgende opleve en eller to dage med masser af indtryk, ny viden og information om produkter, både nyheder og basic varer. Promotionbranchen spænder over så mange forskellige opgaver, lige fra kampagner, komplet uniformering af både store og små virksomheder til imagepleje med lækre reklamegaver og giveaways – og vi må ikke glemme firmajulegaverne, til både personale og samarbejdspartnere.
Lige nu er 100 udstillere klar til at vise dig alle nyhederne, og det de giver dig af muligheder, når du arbejder på et projekt for en kunde.

Her kan du læse kommentarer fra forhandlere der besøger Myvendo Fair.

Du kan også finde inspiration og nyheder på messens tre temaområder:

SHOWPOINT

- er det helt store inspirationsområde, som er en del af kaffebaren i midten af hallen. Her kan alle tage en kop gratis kaffe med lidt sødt til og samtidig se udstillingen af leverandørernes nyheder.

UNDER THE CHRISTMAS TREE

- ja du har nok gættet, hvad det går ud på. En stor del af udstillerne på Myvendo Fair er specialister i firmajulegaver, og vi har fundet den store kasse med julepynt frem for at give dig et område fuld af juleinspiration. 32 udstillere giver dig deres bedste bud på firmajulegaverne 2022.    

TAKEAWAY SAMPLES

 – området hvor udstillerne hver har en kurv med giveaways, som du frit kan tage med hjem.

Du skal også til Odense for at hente ny inspiration.


 Der er gratis adgang til messen og har du ikke bestilt dine billetter, så er  det en god ide at gøre det nu.