Nu sker det endelig -  Promotionbranchen får sit eget branchemagasin.

Alle i promotionbranchen skaber produkter hver dag, og derfor hedder dit nye magasin PROMOTION CREATOR, og det udkommer 4 gange årligt, i AUGUST, OKTOBER, FEBRUAR OG MAJ som gratis online magasin til 4500 beslutningstagere:

  • Forhandlere af promotion produkter.
  • Skiltebranchen.
  • Tekstiltryk og Broderifirmaer.
  • Reklamebureauer og Eventfirmaer.
  • Leverandører og Producenter af promotion produkter.


VELKOMMEN TIL  FØRSTE NUMMER AF PROMOTION CREATOR

Arrangøren af Myvendo Fair udgiver nu promotionbranchens nye magasin PROMOTION CREATOR. Vi ønsker at styrke fællesskabet mellem leverandører og distributører i reklamegavebranchen og alle andre brancher der arbejder med reklame og promotion.

Konceptet er enkelt.

PROMOTION CREATOR udkommer 4 gange årligt, i august, oktober, februar og maj, som et gratis online magasin, med mulighed for at abonnere på magasinet i trykt udgave.  12 gange årligt udsender vi et nyhedsbrev, med korte artikler, og interessante nyheder fra hele branchen.

FÅ PROMOTION CREATOR SENDT TIL DIN POSTKASSE. BESTIL HER

MASKER OG KLONDYKE

I starten af COVID19 pandemien var den danske holdning, at der ikke var sundhedsfaglig evidens for brug af mundbind og masker.

Nu ser det helt anderledes ud - Påbud om brug af mundbind i offentlig transport og på steder hvor det er vanskeligt at holde afstand. Men markedet er temmeligt uoverskueligt, og derfor har vi i samarbejde med Jan Stormer, miljøkonsulent hos GRAKOM samlet en række links der kan belyse de regler og krav du skal være opmærksom på, når du sælger personlige værnemidler.

LÆS HELE ARTIKLEN HER

R og T

Fare ÖkoBrella

Paraply hvor skærmen er lavet i genbrugsplast, og med håndtag i bambus. Findes i standard størrelse og som taskeparaply. For yderligere beskrivelse og farver kig ind på www.rogt.dk
8248 Fare Regular ÖkoBrella
8429 Fare Mini ôkoBrella

SE MERE HER

MULTIMARKETING

MultiMarketing har kombineret jysk kvalitet med tysk kvalitet. En gensidig forståelse for grundighed og flair for solide slutprodukter har forenet Kolding-firmaet med Kalfany Süsse Werbung.

En eksklusiv-aftale, der giver kunderne helt nye muligheder inden for skræddersyet mærkevare-merchandise.

SE MERE HER

LOGObrands DESINFEKTION.

Desinficerende håndspray uden farve og parfume. Tilsat glycerin mod udtørring.
Hånddesinfektion med 70% alkohol er hurtig og effektiv til at dræbe mikroorganismer. Fordelen ved aerosol spray er at det er let at påføre uden man behøver røre overfladen før bakterierne er dræbt. Minimum 48 stk.

Ring på 8663 8777 for forhandlerpriser.
Mulighed for logolabel på låg, eller étfarvet tryk på dåsen. SE MERE HER

Chateau Holm - mere end et vinhus.

Adventskalenderen er ren juleforkælelse til dine kunder. Fyldt unikke vine, så der virkelig kan smages og
nydes hver søndag hele december måned!

Julen er ikke bare hjerternes tid, men også dér hvor der gerne må skrues en ekstra tand op for forkælelsen!
Dét synes vi kalder på noget ekstra godt til både gane og sjæl! Noget der ikke bare lander mellem remedierne i køkkenskuffen..
men i stedet kan nydes i godt selskab og skabe julehygge søndag efter søndag.
Vi har nøje sammensat årets adventskalender, så den består af 4 unikke vine fra 4 forskellige vinhuse. Vinene er flot indpakket i en
unik kalender, som er designet af Chateau Holm og den er selvfølgelig med tilhørende nummerering fra 1-4.
RING PÅ +45 4411 7920 OG FÅ MERE AT VIDE.

HERKA frottier

Kombinerer tradition og innovation med stor succes.

Produktionsprocessen er fleksibel og kan tilpasses næsten alle ordrer, store som små, og stadig overholde de højeste kvalitetskrav og standarder. HERKA kan levere ordrer fra 40 specialfremstillede håndklæder til store produktioner på f.eks 10.000 badehåndklæder. Fabrikkens placering i hjertet af Europa er en stor fordel, hvilket betyder at vi kan levere i løbet af 4 uger.

BUSINESS AS UNUSUAL


Vi har spurgt leverandører og forhandlere

om tiden med Corona nedlukning.

Læs hele artiklen "COVID 19 har været hård ved promotionbranchen".

klio protect

Protection of the environment and healt.

With the new klio protect® brand, combines the pen manufacturer Klio-Eterna sustainability, health and advertising effectiveness in a unique writing instrument series. Based on the resource-efficient and sustainably manufactured recycling models Jona, Trias and Zeno, Klio-Eterna is also addressing the most important topic at the moment - health. With an antibacterial protection function, the new models, Jona recycling antibacterial, Trias recycling antibacterial and Zeno recycling antibacterial, offer not only a sustainable environmental concept but also a sustainable health added value.

LÆS MERE HER