SOMMEREN ER PÅ VEJ

Her kan du blandt andet læse om:

 • Krisen kan komme på et splitsekund.
 • Politiet kan konfiskere din bil, også firmabilen.
 • eHouse, leverer specialiseret webplatform til promotionbranchen.
 • Få ideer til dine kunder - se de mange nye produkter.
 • Myvendo Fair update 
 • De 3 vigtigste facebook værktøjer i 2021.
 • L-Shop-Team Danmark har styr på promotion-tekstiler.
 • VIP kundemøder på Øresund
 • Og meget mere.

Vakinme er et hjem- og kropspleje mærke, produceret af naturlige ingredienser. Ved hjælp af certificerede økologiske ingredienser med forfriskende og beroligende dufte blandet med respekt for natur og miljø, håber vi, at skabe en følelse af velvære og tidløs bevisthed. Hos Vakinme finder du gaver fra den nordiske natur, der afspejler bevidsthed og stil.


Alle produkter er fremstillet af økologiske ingredienser og emballagen er fremstillet af genbrugsplast.  www.newwave.dk

MACRODOTs KATALOG

I DIN POSTKASSE

Kataloget med frække tilbud på printint er omdelt sammen med Promotion Creator magasinet.

Et helt års gode tilbud:

 • Bannerprint
 • Beachflag
 • Mesh og presennigsbanner.

Hvis du ikke har modtaget kataloget kan du kontakte:

MACRODOT

tlf: 7027008

www.macrodot.dk

POLITIET SKAL NU KONFISKERE DIN BIL

-Hvis andre kører råddent i den!

Interessant i forhold til firmabiler.Hvis føreren af din bil kører vanvittigt, skal politiet nu konfiskere den! Men hvordan stiller det egentlig dig som ejer af bilen, og hvad kan og skal du gøre for at undgå konfiskation?

 

Og hvad er vanvidskørsel overhovedet? Spørgsmålene er mange, og du kan finde svar på de fleste i SMV´s artikel.

ULTIMATIVE POWERFUL STYLES

Vores Power serie består af 4 nye styles.

-som med alle vores styles er de tilpasset ned til mindste detalje, for at skabe den perfekte pasform og bedste komfort. Serien er produceret i OCS certificeret bomuld og er til dig som ønsker et stilrent look til konkurrencedygtige priser. Den første style i serien er vores Power Tee, style 1100 i 100% supercarded økologisk bomuld. Vores Power Tee fås i samme populære kvalitet til børn, style 1100B. I serien finder du også vores Power Sweatshirt, style 5100 og Power Hoodie, style 5102 som indeholder elastan i alle ribs for bedre stabilitet. Den sidste populære style i serien er vores Power Polo, style 1200, som du finder i samme tidsløse skandinaviske design. Power serien er unisex og alle styles kommer med tear away nakkelabels som gør det muligt for dig at rebrande produktet til egen markedsføring. Alle styles i serien fås i klassiske farver i størrelserne XS – 5XL.


TEE JAYS

Tlf: 9817 6777

UPDATE PÅ  MYVENDO FAIR

Den hurtigtarbejdende ekspertgruppe har nu afleveret deres rapport, med anbefalinger til afholdelse af festivaler og messer, til regeringen.

Der er teknisk gennemgang af ekspertgruppens anbefalinger for partierne bag rammeaftalen for genåbning af Danmark på mandag den 26. april.

 

Indholdet af ekspertgruppens anbefalinger er stort set det samme som vi kendte til, før nedlukningen. Det betyder at planlægningen af Myvendo Fair i den nuværende form kan fortsætte.

Kulturminister Joy Mogensen siger:
”Ekspertgruppen har nu afleveret sine anbefalinger til, hvordan der kan afholdes koncerter, festivaler og andre større arrangementer sundhedsmæssigt forsvarligt. Nu skal partierne se på ekspertgruppens arbejde. Regeringen og en række af Folketingets partier har tidligere på året besluttet at videreføre arrangørordningen frem til den 30. september 2021, så der kan kompenseres, hvis det viser sig, at arrangører ikke kan afholde større arrangementer som følge af COVID-19-relaterede restriktioner. Det er meget vigtigt, at vi har fået et økonomisk sikkerhedsnet på plads.”

Erhvervsminister Simon Kollerup siger:
”Vi går i øjeblikket en lysere tid i møde, hvor samfundshjulene skal forsvarligt op i gear igen. Derfor er jeg glad for, at vi nu har modtaget ekspertgruppens anbefalinger til, hvordan vi kan give bl.a. vores messe- og konferencecentre klarhed omkring større forsamlinger. Med ekspertgruppens rapport er der skabt en god ramme for de politiske drøftelser, og jeg håber, at der kan findes en god løsning for erhvervslivet samtidig med, at vi opretholder kontrollen med pandemien. Det skylder vi dem og alle danskerne, som skal i gang med at planlægge sommerens store begivenheder.”

WEB PLATFORM

Med skræddersyede moduler til promotion!

Promotion produkter er jo en form for „halvfabrikata”, som gerne skal ende ud i et specielt produkt til en specifik kunde.

En almindelig open source-webshop kan til dels håndtere
differentierede priser på volumen, men så snart der skal tillægges tryk, måske i flere farver, og endda flere forskellige tryk på forskellige steder på samme enhed, så stopper festen.

Nogle leverandører har op til 30 trykmuligheder knyttet til bare ét produkt, med forskellige priser efter volumen.

Trykpriserne fra leverandørerne er dynamiske, og næsten alle arbejder med disse varianter: Area, Range og Color i forbindelse med f.eks. brodering og digitalt transfer. Så systemet skal håndtere trykkets størrelse, hvor mange farver der skal bruges, trykteknikken der skal bruges, f.eks. digitalt, screen, laser eller pad tryk før der kan beregnes en korrekt pris.

Lige netop på disse områder er vi helt unikke, da der ikke findes andre løsninger, der kan håndtere disse meget komplekse beregninger på leverandør niveau.

VERY HIGH QUALITY

- VERY GOOD PRICES

Arctic Hunter producerer for SWISSBRANDS, Victorinox, David Jones, Jeep, US Polo, Amazon etc:

Velegnet til julegaver og personaleudrustning

mail@arctichunter.dk •

Tlf. 21623460

www.arctichunter.dk

FORANDRING I FORM

QUBE

-Rund møder firkant.

Det nye produkt Qube fra Huset Klio-Eterna er en helt usædvanlig Eyecatcher. Her smelter rundt sammen med firkantet. Det cylindriske del af kroppen glider over i en afsluttende kubeformet top. Med 4 komponenter i den nye Qube er kombinationerne er utallige og kan konfigureres individuelt ved hjælp af det intelligente "Mix it, match it" -princip. Qube fås og kombineres i 14 flotte standardfarver. Fra 5000 stk, kan Qube pennen indfarves i en hvilken som helst Pantonefarve du ønsker.

 Den flot formede, brede clip på Qube giver god plads til logotryk, både som silketryk of tampontryk.. Derudover åbner XL tryk på penneskaftet yderligere muligheder for kreative og individuelle ideer til dine kunder.

Som alle Klio-Eterna kuglepenne i plast, kann den nye Qube også ordreproduceres som en bæredygtig “genbrugspen”.

KRISEN KAN OPSTÅ

PÅ ET SPLITSEKUND

Det sker kun for naboen.

Kim Dybdahl blev ringet op lige før midnat lørdag d. 6. marts med besked, om at der var ild i Dybdahl Erhvervstøj´s kontor/showroom, og at det var voldsomt på grund af stormvejret.

 

Kim fortæller:

Der går alle mulige tanker gennem hovedet i sådan en situation. Heldigvis var beboeren på første sal kommet helskindet ud af bygningen, men tagetage og førstesalen brændte helt ud. Vi kunne bare stå og se til, og forsøge at holde hovedet koldt......

4 MAGASINER OM ÅRET

I DIN POSTKASSE


Få vigtige nyheder og information om promotionbranchen, også hjem til dig selv:

Hvem modtager Promotion Creator? Vi sender ca 2450 magasiner til:

 • Detail med firmagaver: 4 virksomheder.
 • Anden reklame: 54 virksomheder.
 • Tekstiltryk og broderi: 60 virksomheder.
 • Detail souvenir: 88 virksomheder.
 • Kontorforsyning: 91 virksomheder.
 • Skilte og gravering: 177 virksomheder.
 • Sport og firmatøj: 249 virksomheder.
 • Besøgende på Myvendo Fair: 352 virksomheder.
 • Promotion og firmatøj: 453 virksomheder.
 • Reklamebureau med mereend 5 ansatte: 492 virksomheder.
 • Producenter af promotion og firmatøj: 310 virksomheder

VIP KUNDEMØDER PÅ CRUISE I ØRESUND


Fuld forplejning og service til op over begge ører.

VICTORY som ligger i lystbådehavnen på Tuborg Havnevej, giver dig enestående rammer om dit næste VIP kundemøde eller et andet arrangement for medarbejdere og kunder.

Du kan booke yacten med besætning og fuld forplejning til korte og lange ture.

Se også på side 31 i magasinet.

LOGOBOLSJER 


1 OPSTARTSPRIS UANSET ANTAL FARVER.

 • Digitaltrykte flowpacks
 • Flex D’Lux logo bolsjer fra 10 kg
 • Fritvalg blandt alle vores smagvarianter
 • Samme opstartspris ved genbestilling

 

Vil du være forhandler? Ring 70 25 25 18
Se mere på 

MultiMarketing A/S

70% AF ALLE DANSKERE ER AKTIVE PÅ FACEBOOK


-og alle over 12 år bruger platformen dagligt.

Caroline Kalkar er tekstforfatter og udsender hver uge e-mails med de bedste og mest værdifulde tips, som du kan implementere med det samme.

Her får du 3 helt nødvendige tips til at tiltrække og fastholde dine drømmekunder.

POLO MED KLIMAANLÆG


-super behagelig og praktisk.

Forestil dig en polo med indbygget klimaanlæg. Omtrent sådan føles en C.C.Fifty-Five polo fremstillet i Sportwool. Det unikke materiale er strikket med polyester på ydersiden, men med 100% ekstrafint merinould på indersiden. Det giver ekstrem høj komfort, hurtig tørretid og ultraeffektiv transport af fugt, naturlig beskyttelse mod lugt og naturlig UV-beskyttelse. Kort sagt; det perfekte valg til varme dage på arbejdet.

Sportwool poloen fås til både mænd og kvinder i tre forskellige modeller og flere farver. Modellerne er på lager som en del af Clippers omfattende NOOS-program til hurtig og fleksibel levering.

Skulle du have brug for specifikke farver eller et skræddersyet design, så er Clipper A/S også ekspert inden for specialproduktioner.

clipper.dk | cc55@clipper.dk | 96 26 32 00

RECYCLED ØKOTEX SKÆRM


Hos R & T har de forberedt sig på den vådeste sommer i mands minde...

VORES MEST SPISTE CAFE CHOKOLADE

Lækker mørk chokolade med mint crisp.

Det lille stykke kaffechokolade skal ikke bare være et billigt og kedeligt stykke chokolade.

Med vores Dark Mint Crisp får du et stykke kaffechokolade som tusindvis af mennesker allerede har sat pris på, og sat til livs.

Bestil cafechokoladerne med MOCCADELI brand eller bestil kaffechokoladerne med eget logo.

Med MOCCADELI logo fra lager, minimum 800 stk.

Med ét farvet logotryk, minimum 4000 stk.

Med 4-farvet cmyk tryk, minimum 10000 stk.

WRITE SUSTAINABLE, SAFE AND ANTIBACTERIEL

BLOMSTERBOMBER

Denne gaveæske, klar til forsendelse,
indeholder 9 Blossombs og en juteopbevaringspose.


Hjælp sommerfugle og bier og bring farverne ind i dit kvarter!

Med de farvestrålende ”frøbomber" skaber du et ægte blomsterhav og madparadis for bier og sommerfugle.
Kast Blossombs hvor du vil, i haven, på altanen eller et stykke jord, vent på regnen (eller brug en vandkande), og efter et par uger vil du, bierne og sommerfuglene nyde de mest farverige blomster!

Lavet i Holland med organiske, vilde blomsterfrø og naturlig ler, næringsstoffer og farvepigmenter.

Gifts with Impact

tel.: +31657313813

MagSafe KOLLEKTION FRA XINDAO

Bare klik på.

MagSafe er en ny måde at oplade din telefon på, ved at klikke opladeren fast til bagsiden af din (iPhone 12 og nyere).

Både telefonen og oplader har flere indvendige magneter.

Ring til Frank Mathiesen, XINDAO Promotion Line Ap

Mobile:            +45 40 43 88 28

E-mail:            fm@promotionline.dk

55.000m2 LAGER OG DOMICIL

-er ved at blive bygget lige udenfor Dormund, og står klar i 2022

L-SHOP-TEAMs nuværende store robotlager er super effektivt med 240 robotter og 16.000 varekasser. Et nyt stor domicil, som er endnu mere teknisk og automatiseret, er ved at blive bygget og åbner i 2022.

Det giver endnu hurtigere ekspediton og endnu flere varer på hylderne.