Retap lancerer nu en ny produktlinje - Retap Go.


Produktlinjen består af to produkter, Retap Go 05 (500 ml) og Retap Go 08 (800 ml) og introduceres sammen med 6 spændende skruelågs-farver.


Den mest markante forskel fra den originale, ikoniske Retap flaske er, at vi har tilføjet en skruelågsløsning. Retap Go flaskerne er elegante, lette og kan indeholde kulsyreholdigt vand. Ideen er stadig at genbruge og reducere forbruget af engangsplastic.  Retap Go hjælper virksomheder og medarbejdere med at træffe lette og vigtige beslutninger, når de skal reducere forbruget af engangsplastik.

 


Den oprindelige idé om Retap som et brand opstod i 2009, da vi læste om alt det plastikaffald, der ophobede sig som affaldsøer i havene. Vi følte, at der skulle gøres noget, og vi oplevede, at der var et enormt forbrug af engangsplastikflasker - ikke mindst i hverdagen, på kontoret.


Derfor besluttede vi os for at designe den perfekte genanvendelige flaske til brug på kontoret.

  • Idéen var baseret på fem motiver:
  • Reducer transporten af ​​vand på flaske
  • Skab den perfekte drikkeoplevelse
  • Brug langtidsholdbare og bæredygtige materialer
  • Tilføj elegant og funktionelt design
  • Drik lokalt produceret postevand


Med disse motiver skabte vi de originale Retap-flasker, som nu sælges over hele verden. Gennem årene har det været et succesfuldt projekt, der hjælper virksomhedsejere med at blive mere bæredygtige i deres daglige aktiviteter ved at reducere plastikaffald.

I de senere år har vi dog set en stigende efterspørgsel efter lignende produkter med mulighed for at tage med sig uden for kontormiljøet. Den originale Retap-flaske er primært skabt til brug på kontoret og har derfor også et kliklåg, der er meget let at åbne. Denne lågløsning har vist sig fantastisk i mange situationer, men folk har en tendens til ikke at ville have den med udenfor kontoret.


Så hvad gjorde vi?

Vi løste problemet og introducerer nu Retaps anden generation af flasker. Retap Go.


Den store game changer her er, at vi har tilføjet en skruelågsløsning for at gøre flasken mere sikker, når den skal bruges uden for kontoret, og at flasken nu kan bruges til vand med brus.


Med samme kvalitetsmaterialer som de originale flasker rykker vi nu ind i et nyt segment af kunder, som også vil være med til at reducere forbruget af engangsflasker.


Budskabet er klart:

Retap Go er lavet til alle medarbejdere, også dem, der er er på farten hele dagen. Samtidig kan virksomheder kommunikere deres eget budskab med et trykt logo på flaskerne, der gør det tydeligt, at de som arbejdsgivere har taget stilling til miljøet.


Retap forventer at have flaskerne på markedet fra starten af december.


Torben Juhl

Partner & CMO

 

+45 61 99 58 99

torben.juhl@retap.dk

www.retap.dk

 

Retap ApS, Praestegaardsvej 9, DK-6534 Agerskov