Macrodot åbner afdeling i Sverige.


Macrodot som vi nok alle sammen kender som ”branchens bagmand” har i mere end 15 år været leverandør til skiltebranchen i Danmark


-men har gennem de seneste år udvidet kundekredsen til også at omfatte forhandlere af reklamegaver og promotionartikler.  Indtil august 2022 har Macrodot udelukkende koncentreret sig om det danske marked, men i efteråret etablerede Macrodot deres svenske afdeling Macrodot AB, med kontor i Älghult.

Den svenske afdeling ledes af Louise Leandersson, som er kendt i promotionbranchen, og som har mange års erfaring med reklameprodukter, grafisk design salg og kundepleje. Louise har tidligere arbejdet hos Quickbutton Badges og er kendt af mange danske profilkunder.


Macrodot som kun sælger sine produkter gennem forhandlere, startede i 2027 med Sean Jäpelt Holm i spidsen, og har i dag 11 ansatte. Seans mange års erfaring med skilte og storformatprint, har resulteret i Macrodot´s bedst sælgende serie: ”Go Go Zip” som er deres eget varemærke inden for udstillingssystemer, som gør det meget lettere for en messeudstiller at bygge sin egen stand på kort tid. Enkelt og let at montere, med rynkefri print, giver et professionelt udtryk og en flot og personlig messestand.   


Fra starten havde Macrodot egenproduktion af skilte og storformattryk, men denne del er nu solgt fra. I stedet samarbejder vi med leverandører i Danmark og Polen som kan levere disse produkter i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Alle ordrer distribueres direkte fra producenten, helt neutralt eller med forhandleren som afsender.

Vi udvikler også på neutralt reklamemateriale til vores forhandlere, som de kan anvende overfor deres kunder.

På det nye kontor i Sverige sidder Louise som eneste medarbejder, og tager sig af markedsføring og ordrehåndtering.

På kort sigt kommer vi til at ansætte flere sælgere og back-up medarbejdere til vores afdeling i Sverige, siger Louise, og fortsætter: Vores website findes også på norsk, og vi har allerede en del norske kunder, så det er helt naturligt at næste step er en ekspansion i Norge.

Sean Jäpelt Holm
Salg  /  Direktør