L-SHOP-TEAMs hovedkontor i Tyskland

flytter til nyt hovedkvarter i Unna

L-SHOP-TEAMs virksomhedshistorie tager nu sit næste skridt: Efter at have boet i det centrale Dortmund i mere end 40 år flytter tekstilvirksomhed nu sit hovedsæde til Unna.

I januar 2023 flytter lager- og logistikafdelingerne også ind i de nye lagerhaller på 52.000 m².

Ved en festlig ceremoni i MLP Logistics Park i slutningen af maj 2022, blev de nye lokaler overdraget til L-SHOP-TEAM og i september flyttede omkring 100 administrative medarbejdere ind i deres nye kontorer.


Den nye placering  giver plads til yderligere vækst.

Den 2-etagers kontorbygning kan rumme op mod 400 medarbejdere og strækker sig over mere end 3.000 kvadratmeter. De store loftsspænd giver mulighed for en fleksibel rumindretning og indretning af moderne arbejdsmiljøer. En terrasse og grønne udendørsarealer fungerer som pauseområder til virksomhedens medarbejdere. Derudover vil der være over 200 parkeringspladser - nogle med e-ladepunkter - og en cykelstation.

"Vi vil gerne takke alle involverede, såsom MLP Group, entreprenørfirmaet Goldbeck og Unna by, for det gnidningsløse samarbejde og vi er glade for, at vi kunne flytte ind i den nye bygning til tiden. Vi glæder os til den udfordrende fremtid i Unna," siger Stefan Schenk, der er administrerende direktør for L-SHOP-TEAM.


For kunderne i Danmark (og i resten af Skandinavien og Europa) betyder flytningen og den udvidede lagerkapacitet, at der nu bliver lagerplads til endnu flere artikler og det højteknologiske robotlager skal sikre en endnu mere effektiv plukning, pakning og afsendelse, til gavn og glæde for vores samarbejdspartnere og slutkunder.


For yderligere information, kontakt:

Mette Møland
L-SHOP-TEAM Danmark
Tlf. 41 11 48 13
marketing@l-shop-team.dk