Køb og smid væk kultur?

NEJ TAK

NS System A/S garanterer tryk der holder tøjets levetid

I små 60 år har NS System lavet tekstiltryk til sports, workwear- og profilbranchen.


Tryk der holder tøjets levetid – kan det virkelig passe?

NS System har de sidste år haft fokus på at udvikle nogle produkter, som kan holde tøjets levetid. Gennem prototyper, tests samt vasketests er det lykkedes at udvikle 2 produkter, hvormed de kan garantere, at trykket holder tøjets levetid.

”Den er god nok. Vælger du ElastoSoft eller UltraFlex garanterer vi, at trykket holder tøjets levetid. Vi har lavet utallige tests, hvor tøjet er blevet vasket og tumblet, og det har vist sig, at trykket stadig står flot, når tøjet er misfarvet og slidt - derfor garanterer vi, at trykkene holder tøjets levetid!” siger Niels.

 

Køb og smid væk kultur – nej tak!

NS System fornemmer en stigende efterspørgsel på holdbarhed og de tryk, de har, der skader miljøet mindst muligt. En del af deres produkter er allerede STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret og opfylder Appendix 6, og de arbejder på af få MADE IN GREEN by OEKO-TEX®.

”Man skal opføre sig ordentligt – ordentligt overfor sine medmennesker, men i særdeleshed også over for miljøet. Vi gør vores bedste og arbejder imod køb og smid væk kulturen i og med, at vores tryk holder tøjets levetid ud. På den måde undgår du, at smide funktionelt tøj ud pga. at trykket ikke kan holde. Defor har vi udviklet ElastoSoft og UltraFlex, som holder, hvad de lover – de holder tøjets levetid ud!” siger Niels.

Med tanke på at være ordentlig overfør miljøet, har NS System gjort nogle initiativer, store som små. Herunder bl.a.:

  • en reducering af forbruget af strøm ved f.eks. at skiftet alle lyskilder til LED
  • en reducering af vandforbruget
  • genbrug af vandet, hvor det er muligt i produktionen
  • et ønske om mindre Co2-udledning, og kører fra 2021 kun på neutralt fremstillet strøm fra vindmøller
  • udskiftning af benzindrevne biler, og senest i 2026 skal hele vognparken udelukkende bestå af elbiler

Man kan ikke spå om fremtiden, men på baggrund af ovenstående, ser det ud som om, at NS System og deres medarbejdere har en ligeså god holdbarhed som deres tryk.

NS System er startet af Claus Rask, som lavede sit første tryk i 1965. Konceptet er stadig det samme - at finde netop dén løsning, der passer til den enkelte i bedste kvalitet. Firmaet er i dag ejet og drevet af Claus Rasks søn, Niels Rask.

At konceptet er det samme, kan man også sige om medarbejderne, da flere er ansat tilbage i Claus’ tid. Faktisk har 23% af den samlede medarbejderstab haft 15 års jubilæum. Niels pointerer, at dette er en klar styrke, da medarbejderne har et helt særligt, ja nærmest familiært, bånd.

”I dag tænker vi ikke kun i transfers og broderi, men i hele løsninger. Vi arbejder ud fra den tankegang, at det skal være nemt at være kunde hos NS System – nemt at bestille, nemt at påvarme, nemt at genbestille osv.” fortæller Niels.