Lidt uden for Polens femtestørste by Poznan, ligger forstande Suchy, som huser et af Europas største trykkerier for notesbøger.


Det svensk-polske familiedrevne PromoNotes med 150 ansatte, leverer idag sticky notes og notesbøger til det meste af Europa, bl.a. gennem brandet Mindnotes®.


Via samarbejdsparteneren i Danmark, Prima Notes ApS i Holmegaard, specialproduceres notesbøger helt fra bunden

– også i stor stil til det danske marked.


John Pedersen, Prima Notes ApS, fortæller her mere om de mangemuligheder kunderne på det danske marked kan få, og om nyheder der er på vej.

7 år med Mindnotes


Til efteråret er det 7 år siden Mindnotes® startede som brand i Europa.

Det har hele tiden været målet at give kunderne det produkt de ønsker, både hvad angår kvalitet, personliggørelse og leveringssikkerhed, så hver eneste opgave er enorm vigtig for os. Notesbøger kan have langt flere funktioner end man umiddelbart tror, og ved at specialdesigne sider i bogen eller lave flere varianter af samme notesbog, kan slutbrugernes ønsker om at skille sig ud og give en unik gave til sine kunder, føres ud i livet.
Vi har fået nye digitale trykmetoder, og med dem kan vi tilbyde mere blikfang og branding end før, f.eks. tryk på kanter af bøgerne, individuelle

branding- eller kalendersider og meget mere. Det er også muligt at få FSC® (C132484) certificeret sin notesbog hos os, så der også på miljøsiden er sat trumf på. Bogens papirindhold følger således en certificeringsordning for ansvarlig skovdrift, der er en sikkerhed for at papiret kommer fra veldrevne skove.

Kvalitet og miljø i højsædet

Udover at være FSC certificeret, har kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhedaltid været hjørnestenen bag produktionen af vores notesbøger. Der kan vælges mellem mange overflader, papirtyper og øvrigt tilbehør. De mange nye genbrugspapirtyper er blevet enormt populære, og i dag tilbydes mange af vores produkter med græspapir, kaffepapir eller det populære brune ”kraft”papir. Digitaltryk gør det nemt og sikkert at trykke på disse specielle papiroverflader. Der har længe været et ønske om at lave PU, som oftest anvendes som omslag til notesbøger, mere miljøvenligt, og her til efteråret introduceres en hel ny version, hvor æbleaffald bliver en del af omslagsmaterialet. På den måde anvendes

jordens ressourcer mere bæredygtigt. Vi glæder os til at vise mulighederne tilefteråret og på Myvendo messen marts næste år.

Ny hjemmeside dedikeret til Mindnotes®– design din egen bog fra bunden

Vi synes det skal være nemmere at designe sine notesbøger. Som noget nyt kan vores danske kunder nu i ro og mag, enten selv, eller sammen med slutkunden, lave egen mock-up af designet. Helt ned til valg af overflade, elastik, papirtype ogmeget mere – og man kan løbende følge designet visuelt. På mindnotes.eu vælger man blot ”configurator” i menuen og så går det ellers skridt for skridt frem. Konfiguratorenender med at generere en pdf med design til download. Ved at sende en kopi af denne pdf til den danske afdeling, Prima Notes, vil der hurtigt komme en pris retur, og så går det nemt derfra.


Kalendere på en ny og spændende måde

For to år siden startede vi produktion op af to populære produkter samlet i ét – kalendere og notesbøger. Det der gør vores kalendere og dagbøger unikke, er muligheden for at kombinere dem til ét samlet produkt, som kunden kan værdsætte og bruge gennem hele året. De mange muligheder for at specialdesigne indholdet, giver rige muligheder for at promovere begivenheder, produktlanceringer, kurser og messer et helt år frem overfor kunderne. En bog kan f.eks. bestå at 60 kalendersider og 40 skrivesider med linjer, så bogen har flere funktioner.

Vi har gjort det ekstra nemt ved at lægge flere færdige kalenderskabeloner på dansk ind på hjemmesiden; her kan man i princippet blot tilføje fotos og events i kalenderen – se nærmere på primanotes.dk

Har du spørgsmål til vores produkter eller en prisforespørgsel, så hjælper vi på mail på info@primanotes.dk