6000m2 fyldt med inspiration til alle der arbejder med reklame


Hvad skal du forslå til dine kunder indenfor promotionartikler, firmajulegaver, reklame og promotion i 2023?

du finder flere områder på Myvendo Fair hvor udstillerne viser dere nyheder:

SHOWPOINTs

SHOWPOINTs er TREND og NYHEDS områder,

hvor udstillere viser nyheder og andre specielle produkter. Alle de udstillede produkter er mærket med udstillernavn og standnummer, så du nemt kan finde udstilleren på messen.

SHOWPOINTs en del af kaffebaren, hvor vi serverer gratis kaffe, te og søde sager under hele messen.

TAKE AWAY SAMPLEs

Se det spændende Take Away område, hvor du kan tage gratis prøver med hjem til dit Showroom. Alle udstillers kurve er mærket med udstillernavn og standnr. Du kan evt. tage et billede af udstillernavn og standnr., så kan du finde udstilleren igen, også når du kommer hjem. Vi har sørget for gratis stoftasker til dine prøver.

UNDER THE CHRISTMAS TREE

Her vises udstillernes bedste julegaveideer i et julepyntet område, og du kan finde inspiration til dine kunder, og dine egne juleaktiviteter. Alle udstillernes julegaver er mærket med udstillernavn og standnummer. Tag et billede med din mobil, og besøg udstilleren og få mere at vide.

OMRÅDE MED DEKORATION


Nørgaard Design & VisualLab er i det nye dekorationsområde gået sammen om at skabe et visuelt område, som giver dig inspiration og et indblik i hvad Merete og Sarah som dekoratører kan hjælpe dig med i dit Show Room. Vil du se mere om VisualLab og Nørgaard Design, så kig på vores Show Point område, som Sarah og Merete også har dekoreret.

MOMENTS OF PLAY

Hos F&H Group finder I vores Moments of Play-kollektion med kendte og populære spil i flot og funktionelt design, de fleste til udendørs brug og alle med udførlige spillevejledninger, så alle deltagere får det bedste ud af spillet.
Smukt at se på, sjovt at lege med!

Mange af Moments of Play’s produkter er fremstillet i FSC Certificeret træ.

STORM SUPPLY PRINT/WORKSHOP

På storm supply standen kan du deltage i en  demo / workshop hvor vi arbejder med to forskellige HANRUN DTF printere. Vi starter produktionslinjen op kl. 10:00, kl. 12:00 og kl. 14:00, både onsdag og torsdag.
Kom med en logo fil og lad os printe den på stedet.

GRATIS KAFFE

GRATIS KAFFE OG SØDE SAGER

Når du besøger Myvendo Fair er du velkommen i kaffebaren og få en kop dejlig varm kaffe eller te. Her er der mulighed for at tage en pause og hvile benene.

Kaffe, te og lidt chokolade er gratis for alle under hele messen.

"Kaffe er et knus i et krus"

I kaffebaren kan du også få gratis kildevand og snacks.

RESTAURANT

På MYVENDO FAIR finder du altid en hyggelig restaurant, og vi overlader det trygt til restaurantchefen på Odense Congress Center som sørger for lækre STREET food retter til fornuftige priser.