Ergonomi er første prioritet hos Klio Eterna

Ny produktserie Tecto–Pen ergonomi Made in Germany!

Uanset om det er blyant, fyldepen, kuglepenne, filtpenne, fiberpenne eller gelpenne, så bruger vi dem hver dag. Enhver, der skriver meget, vil have bemærket, at det ikke altid er afslappende for vores hænder.


Meget at byde på, med hensyn til reklame!

Begge modeller fås i 14 standardfarver og endda i specialfarver ved ordrer på 5.000 eller mere. Med det smarte "mix it, match it" modulsystem kan de enkelte komponenter også farvemæssigt kombineres uden merpris. 6 printområder giver hver tilstrækkelig plads til individuel personalisering.

Silktech L-refillet, der bruges i biros, eller det 0,7 mm fine bly i den mekaniske pencil garanterer holdbarhed og langvarig skriveglæde.

Produkttip!

Begge modelvarianter fås også som et attraktivt og billigt skrivesæt med tilhørende etui.

I kombination med den nye Filoflex notesbog bliver den moderne skriveredskabsduo et værdifuldt og vellykket sæt til hjemmekontoret og kontoret.


Derfor er producenten af skriveredskaber Klio-Eterna opmærksom på mere end blot tekniske og æstetiske aspekter, når de udvikler et nyt skriveredskab. Særligt pennens ergonomi skal ikke negligeres, hvis en model skal blive en "hverdagsledsager" og en ny "favoritpen".

Et godt eksempel på succesfuld ergonomi er Tecto-modellen. Tecto højglansmodellen med Silktech kuglepenrefill og Tecto højglans pencil med en blyantsmekanisme som  mekanisk aflaster specifikt håndmusklerne og forebygger dermed smerter.

Dette opnås ved en generelt tykkere geometri af skriveredskabet, en speciel trekantet form af tønden i kombination med en skridsikker gribezone og pålidelige, blødtskrivende refills. Alt dette danner tilsammen grundlaget for behagelig og sund skrivning.