BrandOn er navnet på det nye site, hvor salget af kendte danske brands af høj kvalitet procesoptimeres og logobehandlingen gøres enkel og effektiv.


Ny gaveforhandler-platform ser dagens lys.


”It-løsningen ”BrandOn” er virkelig enkel at bruge og giver et hurtigt overblik over vores ordreflow.

Den samlede pris vises med det samme, og vi kan følge med i hvor langt produktionen er. Det er en stor fordel, at vi kun skal bestille et sted, og ikke skal vente på korrekturer til godkendelse mm. Det bedste er dog, at vi kan målrette siden, som vores side, mod virksomhederne, der så selv kan bestille og designe produkterne. Det sparer os en masse tid, som vi kan bruge til at fokusere på mersalg og nye opgaver” siger Peter Arbo fra Winther Winther, der har været en af de forhandlere, der har været med til at teste systemet. ”Det er en super værktøjskasse, ja en gamechanger for forhandlerne på designerbrandsmarkedet,” tilføjer Peter Arbo.


Projektet er udviklet i et mangeårigt samarbejde mellem Rosendahl Design Group og Dansk Graverings Center.

Fra idé, over nøje analyse af B2B markedet kombineret med 20 års erfaring med laserteknologi, optimeringsprocesser og ikke mindst erfaringerne fra samarbejdet med forhandlerne, til 3 års udvikling og programmering af siden, står gavemarkedet nu med et designerunivers i særklasse.

Alle produkter på siden leveres færdige med en eller flere graveringer efter kundens ønske, der er en super kort leveringstid.

Både forhandleren og kunden kan hele tiden følge med i hvor langt ordren er i processen.


”Vi har været længe undervejs, men nu har vi også et produkt som vi er super stolte over at kunne præsentere for forhandlerne på den kommende MyVendo-messe i Odense til marts,” fortæller direktør i Dansk Graverings Center, Jesper Andersen. ”På vores stand viser vi forskellige brands som er  repræsenteret med deres produkter.

I løbet af sensommeren og efteråret vil flere og flere brands komme til.

”Jeg glæder mig til at vise BrandOn frem på marts messen.


Tid til fremvisning på messen kan bookes på mail: kontakt@dgclogo.dk,  slutter Jesper Andersen.