Et partnerskab, der gør os stolte: hi!deaXbodum


Blandt mange grunde til et partnerskab som vi deler med BODUM® er: 1944 året for vores etablering, en passion for design, funktionalitetsdrevet innovation og værdier knyttet til bæredygtighed og menneskelig respekt.


Historien om BODUM® begynder i København, Danmark.

I de tidlige år kommer Peter Bodum for første gang i kontakt med en vakuumkaffemaskine. Imponeret over kaffens smag beslutter han sig for at forbedre designet og fremstille et produkt, der er tilgængeligt for alle, hvilket lægger grundlaget for brandets succes. I dag fortsætter Peter Bodums efterkommere med at skrive historien i overensstemmelse med de samme værdier, og det sikrer, at gruppen forbliver en 100% familieejet virksomhed. BODUM®s historie og omdømme er blevet bygget gennem ikoniske og revolutionerende modeller af køkken og husholdningsproduktere. I dag har brandet BODUM® sin egen Inhouse designcenter, der er ansvarlig for at udvikle alle produkter, hele tiden tro mod dets principper.

I øjeblikket er virksomheden baseret i Triengen, Schweiz og har en industriel enhed beliggende i byen Tondela i Portugal, hvor en stor del af produkterne fremstilles.

Det er med den største stolthed, at vi præsenterer kollektionen, der er et resultat af dette nye partnerskab, totalt Made in Europe.