PROMOTIONCREATOR.DK

Med denne Oktober-udgave af Promotion Creator, overgår vi til et rent online magasin.


Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du vil modtage nyheder fra promotion branchen i det månedlige nyhedsbrev. Her på siden opdaterer vi med nyheder og aktuelle artikler hver måned.

STØBEJERNSGRYDER


- i flere former og farver.

Støbejernsgryder i flere former, størrelser og farver.

Støbejern tåler høje temperaturer og fordeler varmen optimalt, og er derfor velegnede til langtidsstegning. De er kompatible med alle komfurer, tåler ovn og er let at rengøre og vedligeholde.

 

Orrefors Jernverk emaljerede støbejernsgryder lever fuldt ud op til disse krav. Gryderne findes i 3 størrelser og 7 forskellige farver.


Størrelser:

2,8 liter, 22x10 cm.

3,5 liter, 36x22x17 cm

5 liter, 18x26 cmBranding:

For at gøre gryden unik, kan den udskiftelige knop mærkes med logo.

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A

2730 Herlev

Telefon:   +45 4343 7100

Web:        www.newwave.dk

Ny! Unik

- Eksklusivt kuglepen og rolerball sæt

Den unikke produktfamilie fra Klio-Eterna kombinerer specielle materialer med høj håndværksmæssig kvalitet og udsøgt design.

 Ud over de traditionelle biros, fås disse eksklusive metalpenne også som en raffineret rollerball variant. Det i forvejen meget værdifulde helhedsindtryk understøttes af den høje egenvægt og den fjederbelastede stålclips.

Uanset om du vælger moderne kulstof eller ædelt valnøddetræ, er Unique-modellerne overbevisende,  både visuelt og haptisk, ligesom de efterlader et varigt indtryk på modtageren.

 Skriveredskaberne, der er lavet af massiv messing, har en skinnende sølvspids og en matchende top. Ligesom kuglepennene har rollerball-varianterne også greb og og top i sølv-look.

Unique kuglepenne har en ekstremt langtidsholdbar Multifill P refill med en skrivelængde på op til 8.000 meter. Rollerball-varianterne er udstyret med den jævnt løbende RO-S refill med op til 800 m skrivelængde. Begge refills sikrer en langvarig og behagelig skriveoplevelse.

En smuk gaveidé. Kombinationen af ​​elegant tyngde og fløjlsblød skrivefornemmelse gør Unique premium-penne til en tidløs  og smuk gaveidé.

Branding i form af en permanent lasergravering og en matchende gaveæske runder denne individuelle og eksklusive gave af.

Klio-Eterna Schreibgeräte GmbH & Co KG | Glashüttenweg 7 | 77709 Wolfach | Germany | Tel.: +49 7834 973-200

Xindao hedder nu XD Connects

Gaver er en del af vores kultur.

Desværre er det også ressourcekrævende og dårligt for planeten. Vores verden kræver, at vi ændrer den måde, vi giver gaver på. Som gavevirksomhed skal vi være de første til at følge trop.

Det er derfor, vi ændrer mange ting hos os, herunder vores navn. Vi tror inderligt på vores mål om at inspirere til "positive change" i hele branchen.

 

Changing the way we give

Siden 1986 har vi sat nye standarder som gavefirma under navnet 'Xindao', der betyder nye retninger. Siden da har forandring altid stået centralt i vores forretning. I dag er forandring mere relevant end nogensinde. Vores verden kræver, at brancher ændrer sig for at have en lavere indvirkning på miljøet. Under vores nye navn XD Connects ønsker vi at ændre gavebranchen. Og vi begynder med os selv.

 

Læs vores historie om "positive change"

 


Frank Mathiesen / Promotion Line ApS, Country Manager Denmark XS Connects | +45 70 23 11 88 | +45 40 43 88 28 | fm@promotionline.dk

OUTDOOR

Lækker fleecejakke i recycled polyester og trendy outdoor rygsæk fra Craft

Vejret bliver køligere, og sæsonen for overtøj er startet. Fleece er kendt for sit lette materiale og gode isolerende varme, hvilket gør den velegnet til alle udendørs aktiviteter.


Fleece Jakke

Denne pile-fleece jakke fra Craft er et must-have. Jakken er fremstillet af recycled polyester, og med sine kontrast detaljer, brystlomme og sidelommer med lynlås, er den designet til hverdagsbrug.

Branding: Det ensfarvede materiale på brystlomme og ved krave er velegnet for tryk.

 

Oututdoor rygsæk

Ny outdoor rygsæk fra Craft til dagsture og rejser. Rygsækken er udstyret med både hofte- og brystjustering for en ergonomisk pasform. Den har praktiske lommer til opbevaring af regnjakke eller vandflaske, og har et regnbeskyttende toplåg. Der udover en polstret computerlomme,  sidelommer i mesh, vandtætte lynlåse.

Den er produceret i recycled materiale, rummer 25 L og måler 54x35x22 cm.

New Wave Danmark A/S

Lyskær 13A

2730 Herlev

Telefon:   +45 4343 7100

Web:        www.newwave.dk

PF Concept har taget det næste skridt i digital ledelse og skabt et unikt værktøj til sine distributører: The Mood Scene Generator.

Dette brugervenlige onlineværktøj giver et galleri af stemningsscener til fremvisning af mærkevarer. Hvordan virker det? Når du er logget ind på PF Concepts hjemmeside, tilpasser distributøren et valgfrit produkt med kundens mærkelogo, og med et enkelt klik på knappen placeres mærkevareproduktet i flere stemningsscener. Der skabes øjeblikkelig inspiration til slutkunden. Distributøren downloader de foretrukne billeder og uploader dem i ethvert pristilbud, annonce eller skabelon.

På mindre end 1 minut laver distributøren klar-til-brug marketingmateriale designet til deres kunde. At en slutkunde kan se deres brand på et produkt "i brug" inspirerer tillid og stolthed. At vise et produkt i sammenhæng øger sandsynligheden for en "købsbeslutning".

Mood Scene Generator er et unikt og tidsbesparende onlineværktøj, skabt af PF Concept. Gør det muligt for distributøren at fokusere på at sælge i stedet for at bruge for meget tid på at skabe marketingmateriale. Hvis du gerne vil vide mere om Mood Scene Generator, kan du kontakte PF Concept på pfconcept.com.


The Mood Scene Generator.


Dette brugervenlige onlineværktøj giver et galleri af

stemningsscener til fremvisning af brandede promotion produkter.

Contact: Svénja Evers.

Phone +49 2234 9900 145

816 FARVE VARIANTER

- termo drikkeflaske RETUMBLER-mySteelOne.


Ny RETUMBLER-mySteelOne termo drikkeflaske, med mange kombinationsmuligheder.

Høj funktionalitet i et moderne design er den bedste måde at beskrive RETUMBLER-mySteelOne termo drikkeflaske
(52562-F) på . Den smukt formede flaske har en kapacitet på 750 ml.

816 farvekombinationer og talrige tilpasningsmuligheder giver maksimal designfrihed.

Den dobbeltvæggede flaske i rustfrit stål, med højkvalitets kobbervakuumisolering er velegnet til varme og kolde drikke. Den er BPA-fri og også velegnet til kulsyreholdige drikke. Den pulverlakerede flaske fås i tre farver: sort, sølv og hvid. Derudover kan låg og base tilpasses i et utal af kombinationer. Dette understreger visuelt kundens virksomhedsdesign. RETUMBLER-mySteelOne er tilpasset og pakket i virksomhedens hovedkvarter i Köln. Flasken leveres i en gaveæske af pap.

Tip: Fås også uden konfiguration i blank orange, lysegrøn og mørkeblå.

About REFLECTS®

The Cologne-based company REFLECTS® is a multispecialist in haptic promotional products. Since its foundation in 1988, REFLECTS® has been making messages tangible and companies visible as a manufacturer and importer of promotional products. The range includes products from the fields of electronics, metal articles, drinkware, office accessories and watches. More than 80 employees at the Rhine metropolis of Cologne use customisation techniques such as laser engraving, pad printing, UV printing and doming to ensure that advertising messages are presented in the best possible way.

 

www.reflects.com

4 SPÆNDENDE NYHEDER HOS MULTIMARKETING


4 lækre nyheder har fundet vej ind på hylderne hos MultiMarketing her op til jul.

3 nye chokoladekugler og en julekalender med den lækreste fairtrade-chokolade.

De nye chokoladekugler kommer i 3 forskellige smagsvarianter. Én rød kugle med en knasende skal med den sødeste hindbærsmag, en intens sort kugle med mild lakridssmag og en smuk gylden kugle med forførende saltkaramelsmag. Inden i finder du den blødeste mælkechokolade. Det er svært at finde sin favorit.


Nye produkter i Brännöer serien fra Carlo.


Serien består af:

Hos Carlo tilføjer vi nyheder til vores Brännö serie, som består af en læderbetrukket lommelærke og to forskellige hylstre med plads til fire shots glas. Perfekt til en tur i skoven, eller til eks. en tur på golfbanen.

Alle med mulighed for kundens logo.


Kontakt Jacob for at høre mere.

mobil/sms: +45 2069 2797

jacob@carlobolaget.dk

NYHEDER FRA CARLO

Badges & Emblemer til påsyning eller påvarmning?

Du ringer selvfølgelig til LOGObrands, eller sender en mail.

Klik på et af billederne for at sende en mail.

tlf: 8663 8777

mobil: 4018 2529

mail: logobrands@logobrands.dk

web: logobrands.dk

Dansk Skilte Inventar as
web www.dsi.nu
Kontakt Steen Lauritzen steen@dsi.nu
tlf. 74543200

BANNER TUBE


BANNER TUBE Wallframes og mega stands til storformatprint pvc bannere.

Systemet er et særdeles robust skiltesystem til væg, som stander og som megastander etc. Produceret  i 3 mm / Ø 48 mm aluminiumrør samt 9 forskellige galvaniserede connectors. Leveres i de mest brugte standardstørrelser med mulighed for specialstørrelser efter opgave.

Hos Dansk Skilte Inventar AS står mere end 3500 vare-nr. til din rådighed til omg. levering fra dag til dag; til dig eller dine kunder med dig som afsender. Vi har masser af produkter som fra dag 1 kan BOOSTE dit salg, du har kunderne, vi har produkterne.

SES VI PÅ
MYVENDO FAIR?

Selvfølgelig gør vi det.

Med over 100 tilmeldte leverandører fra hele Europa, skal du selvfølgelig til Odense d. 8. & 9. marts 2023.


Hvis du arbejder professionelt med reklame, kommunikation, promotionprodukter, skilte, tekstiltryk og broderi, inviterer vi dig til en verden af ny inspiration fra både velkendte og helt nye leverandører fra det meste af Europa.


Fagfolk mødes i de hyggelige rammer som Myvendo Fair sætter, og som både udstillere og forhandlere sætter stor pris på.

Vi ses den 8. og 9. marts 2023 i Odense Congress Center.


Messens åbningstider:

Onsdag d. 8 marts 2023 kl. 9:00 – 17:00

Torsdag d. 9 marts 2023 kl. 9:00 – 16:00